GrzesioEn Napisano 15 Czerwca 2020 #601658 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2020 Twój nick podczas gry: Klauusia Godzina, data zdarzenia: 19:41, 15.06.2020 Mapa: de_dust STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:161796034 Uzasadnienie: Dostałem bana za podszywkę od admina mimo braku weryfikacji, dodatkowo mam steam i premium co raczej eliminuje możliwość podszywki prawie do 0 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukierkowyMario Napisano 15 Czerwca 2020 #601659 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2020 (edytowane) Ban został nałożony nie słusznie iż po twoim wejściu na serwer i minięciu 2 rund wszedłem na forum sprawdzić czy to ty , stwierdziłem że nie bo grałeś na NS , Nie słyszałem jak byś się odzywał przez mikro bo byłem na forum z czego stwierdziłem że podszywka , Przepraszam . Proszę o UB dla tego gracza.@GrzesioEn wysłać ci ssa? Edytowane 15 Czerwca 2020 przez CukierkowyMario GrzesioEn dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesioEn Napisano 15 Czerwca 2020 Autor #601660 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2020 (edytowane) 1 minutę temu, CukierkowyMario napisał: Ban został nałożony nie słusznie iż po twoim wejściu na serwer i minięciu 2 rund wszedłem na forum sprawdzić czy to ty , stwierdziłem że nie bo grałeś na NS , Nie słyszałem jak byś się odzywał przez mikro bo byłem na forum z czego stwierdziłem że podszywka , Przepraszam . Proszę o UB dla tego gracza. Grałem na Steamie, nie mam NS. Dzięki za wpis, możliwe, że bez tego bym nie dostał UB, pozdrawiam Edytowane 15 Czerwca 2020 przez GrzesioEn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 15 Czerwca 2020 #601661 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2020 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi