berlin Napisano 18 Czerwca 2020 #601954 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2020 Tego problemu jeszcze nikt o dziwo nie poruszył, więc zrobię to ja. Jak widać serwer upada, coraz mniej osób na nim gra, a jeśli już to grają to jest to bardzo nieliczna grupa. Przykładowo teraz (godz 20:58) na serwerze znajdują się 3 osoby. Niecały miesiąc temu o tej porze na serwerze zawsze było co najmniej 12 osób. Z moich obserwacji i rozmowy z innymi wyciągnąłem najważniejsze, 3 powody, dla których tak się dzieje - ten nieszczęsny bug , który odbiera hp, gdy spadniemy z wysokości lub ktoś do nas strzeli. Na dłuższą metę może doprowadzić to do szału, więc wiele graczy woli nawet nie wchodzić na serwer -brak adminów, rekrutacja otwarta, wielu jest przyjmowanych, a na serwerze praktycznie przez cały dzień nie ma ani jednego (poza Mysikiem i Maxi king, których widuję dosyć często,a także od czasu do czasu Vossik) -miny, jako iż adminów na serwerze brak to gracze robią co chcą, miny kładą w przejściach, gdzie nie da ich się ominąć, to także bardzo zniechęca do gry Co do tego pierwszego wiem, że prace nad nim są prowadzone i tak rozumiem, że każdy ma własne, prywatne życie, lecz naprawa trwa zbyt długo. Z góry dziękuję za poświęcenie chwili czasu na przeczytanie tematu. Liczę na rozpatrzenie przedstawionych przeze mnie problemów. Myślę, że dzięki temu serwer na nowo odżyje i przestanie świecić pustkami. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vosik Napisano 18 Czerwca 2020 #601966 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2020 Wiesz admini są od pilnowania porządku nie tylko od grania na serwerze a np jeśli o mnie chodzi wchodzę i jak jest 2 -3 graczy to grać się nie chce i nie ma kogo sprawdzać a jeśli jest ktoś odpalony to możesz napisać do kogoś na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berlin Napisano 18 Czerwca 2020 Autor #601971 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2020 Rozumiem cię, bo też jak widzę że jest 2 graczy to wychodzę, ale chciałbym, żeby serwer powrócił do normalności, bo potencjał ma, tylko niszczy go ten bug w szczególności jak i inni gracze z minami etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mam 5 lat Napisano 19 Czerwca 2020 #602045 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 gdyby serwer był dopracowany w 100% 0 bugów i resety jak kiedyś były co miesiąc i było po 30 osób... a teraz niektórzy patrzą jak ten serwer jest nie dopracowany wolą grać na cod 400 bo jest dopracowany i ktoś na tym serwerze się stara i poprawia bugi i tyle w temacie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iPolako Napisano 19 Czerwca 2020 #602068 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 podpinam się do tematu gram juz kilka dni i jakoś puściłem oko na te bugi z hp ale coraz bardziej mnie drażnią i juz powoli odechciewa mi się grać a co do min to mam takiego delikwenta który stawia miny na respie na bs i w wązkich przejściach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkelO Napisano 20 Czerwca 2020 #602094 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2020 (edytowane) Ten temat z bugiem byl juz poruszony mial zniknac ale jakos nic nie dalo. I co racja to racja nie chce sie grac jak jest tylko pare osob na servie. Jak tam byc aktywnym jak malo kto gra... Edytowane 20 Czerwca 2020 przez MajkelO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi