Sosya Napisano 4 Grudnia 2015 #361483 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Piszę owy temat ponieważ znikły mi all skiny, zostały tylko 2, ak redline i m4 cyrex. Pisałem już poprzednio podobny temat też na temat znikniecia skinów to już się robi żałosne żałozyłem hasło na konto dzisiaj wchodząc na serwer widząc że brakuje mi skinów to mało mnie szklag nie trafił co mi zniknęło to juz nie bede wymieniał macie to w swoich logach. Proszę o zwrócenie moich skinów do kosy, deagla, m4, ak, a jak to zrobicie? to nie moja brożka, Bo to u was coś nawaliło i nie potraficie tego naprawić a ja nie bedę ponosił tego koszty. Dowidzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.a.c.p.e.r.o Napisano 5 Grudnia 2015 #362283 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Mi tak samo ale znikła tylko kosa nic wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Grudnia 2015 #362364 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Tak jak mowisz... Założyłeś hasło na konto dzisiaj wchodząc i widząc, że brakuje Ci skinów. To nie nasz problem, że zrobiłeś to dzis jeśli takowy plugin jest od tygodnia. Sam powinienes zabezpieczyć się przed ich kradzieżą... A na pewno same nie zniknęły, skoro to tylko ich część Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosya Napisano 7 Grudnia 2015 Autor #363207 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 do zamkniecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusybandyta1986 Napisano 14 Grudnia 2015 #365843 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Piszę owy temat ponieważ znikły mi all skiny, zostały tylko 2, ak redline i m4 cyrex. Pisałem już poprzednio podobny temat też na temat znikniecia skinów to już się robi żałosne żałozyłem hasło na konto dzisiaj wchodząc na serwer widząc że brakuje mi skinów to mało mnie szklag nie trafił co mi zniknęło to juz nie bede wymieniał macie to w swoich logach. Proszę o zwrócenie moich skinów do kosy, deagla, m4, ak, a jak to zrobicie? to nie moja brożka, Bo to u was coś nawaliło i nie potraficie tego naprawić a ja nie bedę ponosił tego koszty. Dowidzenia. ja mialeminaczej zniknelymi skiny po zmienieniu mapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Grudnia 2015 #366279 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 To napisz własny temat, opisz sytuacje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Grudnia 2015 #366280 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi