Medusa Napisano 4 Grudnia 2015 #361422 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Cześć mam problem na komputerze nie działa mi TS 3 . zainstalowałem na laptopie działa normalnie . I utraciłem rangi mój nick Ne3r0[t] Byłem DJ na ts czy jest możliwość powrotu ? i zdobycie moich rang ? przepraszam Head DJ za kłopot oraz brak aktywności na Ts'ie :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 5 Grudnia 2015 #362258 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 http://multi-head.pl/index.php?/forum/124-prośba-o-nadanie-rangi/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362308 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 W dziale, który podał kolega wyżej napisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362309 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi