Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data zdarzenia: 12.07.2020 14:30
Nick gracza: A raczej admina Aitler
Dowody: niech admin da dowody bo nie mam pojecia za co daje bany
Świadkowie:
Uzasadnienie: banowanie za nic, bezkarne banowanie graczy na 30 min bo odwołań nie można pisać pisz ktoś coś na u@ i ban bez sprawdzenia , zamiast się wypowiedzieć w temacie odwołania to woli napisać że nie ma odwołań do banów za 30 min smiech na sali umie banować niech się wypowiada w odwołaniu. Będzie dawał bany na 30min za to że go zabijam na serwie bo odwołań nie ma hahah 

Edytowane przez bart
Napisano

No dobrze, więc na początek, w odwołaniu napisałeś tak:

Cytat

na eldorado jest zakazane skanowanie plota o czym dobrze wszyscy wiedzą wiec za co ban to nie wiem nie skanowałem płota wiec prosze o dowody od admiana !!!

a regulamin mówi jasno

Cytat

12. Nie strzelamy z bfg, błyskawic, rakiet, airstrike, predator missle, awp, scout na resp wroga na mapach de_eldorado, de_rats_1337,  cs_max, de_dust2002 oraz cs_estate,        de_alexandra  przez pierwsze 7 sekund rundy. (Ban 30min)

To, że ustawisz się pod takim kątem, że strzelasz z respa ct na tt nie przez płot, a przez budynek obok, oznacza jasno, że łamiesz punkt zacytowany powyżej. 
Demko w załączniku 4:16, 6:04
Jeżeli takie skany są dozwolone, to posypuję głowę popiołem. 

HLTV-2007121408-de_eldorado.dem.zip

Napisano (edytowane)

skany na domek i drzwi za ścianą nie resp i żadne strzelanie pod kątem  normalny skan jak na wielu mapach szukasz dziury w całym i nie jest to zakazane ban niesłuszny  

po 2 nie strzelam z respa

Edytowane przez bart
Napisano

Co z tego, że skanujesz domek, skoro kąt padania strzału dalej przebija się na respa i jest możliwość, że zabijesz kogoś na respie. Na dodatek jak ustawi się was więcej, wykonując ten skan, to nikt nawet nie będzie próbował przebiegać przez ten domek i będą biegać przez środek.

Po to został punkt w regulaminie wprowadzony, by gra była w miarę swobodna, więc się do niego dostosuj, a nie próbujesz omijać i balansować na granicy regulaminu.

Zamykam i decyzję zostawiam opiekunowi.

@NumberOne

• 2 weeks later...
  • Opiekun Sieci
Napisano

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...