Gość Napisano 3 Grudnia 2015 #361201 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Nick: BeZzi Wiek:22 Doświadczenie (w byciu adminem): byłem adminem na kilku innych serwach Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: hmm jakieś 6 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty : podoba mi sie ten serwer i chce żeby gra była na nim czysta często gram o godzinach popołudniowych i rannych i czasem widac jak ktos psuje gre przez sh wh itp Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3-4 h Kontakt:47910797 GT: http://www.gametracker.com/player/BeZzi/80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papi Napisano 3 Grudnia 2015 #361204 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Na TAK - często Cię widuję -steam -kulturalny -doświadczenie PS. Link do GT jeszcze daj Hmmmw sumie Dzej masz racje, nie spojrzałem na bansa w takim bądż razie jestem za okresem próbnym może chłopak w ten sposób się nauczy regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 3 Grudnia 2015 #361213 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Czesto na serwerze, wymagania +, ale regulaminm trzeba znac, a ty go chyba do konca nie znasz? przynajmniej z tego co ja wiem i co jest w bansie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 3 Grudnia 2015 #361269 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Na tak, ale na okres probny narazie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 4 Grudnia 2015 #361279 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Jestem na NIE. Nie znasz w ogóle regulaminu serwera i go łamiesz. (amxbans) nie kłamie. Jeżeli nauczysz się go i będziesz grał nie łamiąc go zmienię zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 4 Grudnia 2015 #361324 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 jestes często na serwerze j, doświadczenie tez posiadasz jednym minusem jest znajomosc regulaminu popraw to!! okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 4 Grudnia 2015 #361448 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Na nie. brak znajomosci regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 5 Grudnia 2015 #362269 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Na tak. Wymagania spełnia, regulaminu może i nie zna, ale jak już nie raz zaznaczałem admini niektórzy też nie ogarniają regulaminu ^^ W ostatnim czasie nie widać wielu adminów na serwerze, Bezziego widać często więc się nadaje, regulamin jest do ogarnięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Grudnia 2015 #362272 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Na tak -nie wchodzi w konflikty -wydaje sie byc w porzadku osobą -czesto na serwerze Przyda sie kolejny admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NoPerfect Napisano 5 Grudnia 2015 #362373 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Jestem za okresem próbnym. -Ogarnięty -Aktywnosc Jeden minus ten regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neutron Napisano 5 Grudnia 2015 #362383 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Również jestem za okresem próbnym. -Aktywność -Pomocny -Kulturalny -O wieku to nawet nie będę wspominał, bo stary byk jesteś! Krótko mówiąc na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 6 Grudnia 2015 #362506 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Jestem na TAK, -godziny na + -kultura na + -pomocny + przyda sie i wierze, ze poradzi sobie z laczeniem obowiazkow admina z gra na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 6 Grudnia 2015 #362508 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Jestem na TAK +dużo gra +kultura +pomocny +poczucie humoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 6 Grudnia 2015 #362806 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Podanie zostaje przyjęte na okres próbny 2 tygodniowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 6 Grudnia 2015 #362807 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi