Patys Napisano 20 Lipca 2020 #604211 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2020 Nick: Patys Wiek: 24 Doświadczenie (w byciu adminem): Wysokie Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 Staż w CS-sie: Dłuuga. Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty: Ponieważ jestem osobą regulaminową, poważną, bez problemową, pomocną. (Bonus: Już byłem tu adminem) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależy od roboty ale mniej/więcej 2/3h dziennie. Kontakt: 17337386 (gg) / Ts / Forum Link do GameTracker'a: Nick : https://www.gametracker.com/player/Patys/80.72.40.110:27027/ Pozdrawiam... Patys Zi3lony i Swirusek dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 21 Lipca 2020 #604247 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2020 (edytowane) Na tak ponieważ jestem tylko ja i @Zi3lony GT popraw to będzie elegancko @NumberOne #URLOP @SadoS Przyjmijcie bo naprawdę jest kiepsko Pozdrawiam @Zi3lony Popatrz ze już miał admina Po części masz racje Edytowane 23 Lipca 2020 przez Swirusek Patys dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zi3lony Napisano 21 Lipca 2020 #604254 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2020 (edytowane) A ja jestem na nie - gt - ns + wiek Amx na 10? Wątpię. Mało jest adminów to fakt ale żeby brać pierwszego lepszego co podanie złoży to też nonsens. Mimo wszystko Powodzenia. Edit: @Swirusekpopatrz na to gt zerowe już kiedyś mu podanie odrzucili też za gt.. Już tu paru było pozorantów byle mieć range admina i chyba dobrze wiesz jak to się skończyło. Edytowane 22 Lipca 2020 przez Zi3lony Swirusek, Patys, Rudaaaa i 1 inny dodali reakcje 2 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 24 Lipca 2020 #604421 Weteran MH Udostępnij Napisano 24 Lipca 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi