bart Napisano 21 Lipca 2020 #604264 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2020 Data zdarzenia: ostatnie 20h? Nick gracza: admina banujacego Aitler Dowody: https://www83.zippyshare.com/v/yTezaqqg/file.html Świadkowie: Uzasadnienie: jezeli ktos sklada podanie na admina to powinien wiedziec ze laczy sie to z odpowiedzialnoscia to ze sie dostanie kilka flag to nie po to by pisac na @ @@ @@@ tylko jak sie daje bany a ktos pisze odwolanie w 3 min to admin tez musi dac dowody! rozumien 24 h ma czas ale jak go nie ma przy kompie szedl do sklepu pracy czy ch*j wie co a nie gra se w csa i sie cieszy ze ktos odwolanie napisal bo on ma czas ! a ja mam premki zaplacone z ktorych mam prawo korzystac. juz jedna sprawa byla ze skanowaniem co nie jest wyjasniona. dowody na demku F4N4TYK i Wredzioszek. dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aitler Napisano 21 Lipca 2020 #604269 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2020 Dokładnie tak, admin ma obowiązki, więc je wypełniam przebywając na serwerze i pilnując porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F4N4TYK Napisano 21 Lipca 2020 #604272 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2020 Bart gdzie masz napisane że jak admin jest przy kompie to ma odrazu wstawić dowody??? Ma 24 h na wstawienie dowodów to nawet może je wstawić 2 minuty przed 24 h ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart Napisano 21 Lipca 2020 Autor #604275 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2020 aha to lepiej sie posmiac bo ja moge ? bo jestem admin ? ogladales demo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 21 Lipca 2020 #604278 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 21 Lipca 2020 Skoro dostałeś bana to masz czekać te wytyczone 24h na wstawienie dowodu. Admin wtedy może równie dobrze drapać się po jajkach jak i tak ten czas dalej mu zostaje. Naucz się być cierpliwym, zaraz ktoś oceni to demko i ty nie jesteś od Tego Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 21 Lipca 2020 #604279 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 21 Lipca 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi