BlackDevil Napisano 30 Lipca 2020 #604759 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2020 Witam mój nick BlackDevilPL mam problem odnośnie kupiłem vipa aa nie mogę go uzyć bo wpisuje złe hasło , jak mogę sprawdzić jakie mam hasło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JugoL^^ Napisano 30 Lipca 2020 #604762 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2020 (edytowane) Pokaż wycinek z consoli @BlackDevil Wykupiłeś śmierć na innym haśle, lecz na to samo ip i teraz chcesz znów na to samo ip tylko na inne hasło więc to ci nie przejdzie oznaczam górę żebyś się z którymś skontaktował i ci zmienią hasło @SadoS @Max Bugs Edytowane 30 Lipca 2020 przez JugoL^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackDevil Napisano 30 Lipca 2020 Autor #604766 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2020 SKLEP-SMS] Trwa przeprowadzanie zakupu... *** BlackDevilPL killed Fuzzi with a headshot from sg552 *** [SKLEP-SMS] password: Istnieje ju usuga wykupiona na te dane (nick/ip) lecz posiada inne has Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackDevil Napisano 30 Lipca 2020 Autor #604791 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2020 Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 30 Lipca 2020 #604796 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 30 Lipca 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi