Swirusek Napisano 1 Sierpnia 2020 #604889 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2020 (edytowane) Siema. Moja propozycja to zmiana RS'ów nie wiem czy tylko u mnie większość co jest wgrana na serwer nie działa ale może to tylko u mnie Tak że postanowiłem na szybkości zorganizować paczkę po 6 RS dla każdej drużyny Zapraszam do przesłuchania mam nadzieje że się przyjmą LINK --> @Roy Keane Nic nie wybierałem z jakieś tam list. Wszystko z PC brałem od siebie @JugoL^^ @elo elo 350 Tak jak @Born wspomniał skąd te statystyki masz Ja na przykład wolę grac z RS'ami @Born Chociaż Ty pozytywnie podszedłeś do sprawy +++ @elo elo 350 nie koniecznie muszą być wszystkie przecież po prostu dałem bo się z CS mi skojarzyła @elo elo 350 Mówisz że nuta z Rozjeb mu łeb nie bo coś... heheh popatrz jakie są wgrane na serwer JEBAĆ POLICIE w jednej itp pierw obczaj co jest a potem możemy prowadzić dyskusję [ TYLKO SIĘ NIE FOCHAJ SŁONECZKO XD ] MOGĘ WAM WRZUCIĆ LISTĘ OKOŁO 500 piosenek różnego gatunku Od A do Z Może byście wspólnie wtedy z tego coś wybrali, potem się tylko je obetnie Edytowane 1 Sierpnia 2020 przez Swirusek Born, -Damian-, Aitler i 1 inny dodali reakcje 2 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 1 Sierpnia 2020 #604893 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2020 (edytowane) byl ostatnio temat z rsami i jak widac nie dzialaja one w ogole. Po za tym tematow bylo tak duzo i za kazdym razem jest to samo czyli dodaja cos od siebie a nie propozycje ktore skladacie. Ogolnie to przydalo by sie jakas fajna nuta oczywiscie dzialajaca i odpowiednia do zmian pory roku czy swiat. @Swirusek poba mi sie Twoje podejscie tylko mowie jak to zazwyczaj sie konczy przez administracje. Dodajesz swoje wszystko fajnie a na koniec roboty i tak dodaja inne Edytowane 1 Sierpnia 2020 przez Roy Keane Aitler i elo elo 350 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 1 Sierpnia 2020 #604895 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2020 (edytowane) Jest tak jak mówi Roy, poza tym, po co komu rsy jak i tak większość ludzi je wyłącza, pozdrawiam // Posłuchałem tych Twoich rsów, one są totalnym niczym, nie wiem jak można puścić na serwerze tekst "roz*eb mu łeb" no przecież xD Rozumiem, że komuś mogą się podobać, ale bez przesady, obecne są nawet spoko (pomimo iż je wyłączam, to czasem leci fajna nuta) ;p Edytowane 1 Sierpnia 2020 przez elo elo 350 Aitler dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JugoL^^ Napisano 1 Sierpnia 2020 #604899 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2020 Propozycja sama w sobie dobra tylko praktycznie 3/4 graczy wyłącza te rs'y bo skupiają się na grze. Aitler dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 1 Sierpnia 2020 #604902 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2020 Ja to się zastanawiam skąd wy bierzecie te statystyki odnośnie wyłączania Rs'ów. Tak samo piszesz, że ludzie chcą się skupić na grze, a są one przecież na koniec rundy, gdzie tu sens? Plusik za robotę, może ktoś wykorzysta je przy resecie - kto wie Aitler i Swirusek dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Damian- Napisano 1 Sierpnia 2020 #604909 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2020 (edytowane) To ja też dodam coś od siebie I jeszcze propozycje nowej muzyki do rundy rozgrzewkowej, bo jakby nie patrzeć to już dłuższy czas jest, a można byłoby zmienić na coś innego... @beppe123 ringtoness.rar muzykarozgrzewka.rar Edytowane 1 Sierpnia 2020 przez -Damian- Swirusek dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 2 Sierpnia 2020 #604967 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2020 Wszystko jak najbardziej na tak, sam zacząłem słuchac rs, więc zmiana jak najbardziej na tej, a i wkoncu zmieniłbym piosenkę na rozgrzewkę bo serio znudziła się hah Swirusek dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 8 Sierpnia 2020 #605568 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2020 Tak jak wyżej wspomniałem, może ktoś je wykorzysta w przyszłości. Swirusek dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 8 Sierpnia 2020 #605569 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Swirusek dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi