Skocz do zawartości

RS'y by $w!RuSeK

Swirusek

Rekomendowane odpowiedzi

Siema. 
Moja propozycja to zmiana RS'ów nie wiem czy tylko u mnie większość co jest wgrana na serwer nie działa ale może to tylko u mnie :D
Tak że postanowiłem na szybkości zorganizować paczkę po 6 RS dla każdej drużyny :)
Zapraszam do przesłuchania mam nadzieje że się przyjmą 

:0whiteVoid_1:

LINK --> 

@Roy Keane Nic nie wybierałem z jakieś tam list. Wszystko z PC brałem od siebie :)

@JugoL^^ @elo elo 350 Tak jak @Born wspomniał skąd te statystyki masz :D Ja na przykład wolę grac z RS'ami :) 
@Born Chociaż Ty pozytywnie podszedłeś do sprawy :) +++

@elo elo 350 nie koniecznie muszą być wszystkie przecież :) po prostu dałem bo się z CS mi skojarzyła :P 

@elo elo 350 Mówisz że nuta z Rozjeb mu łeb nie bo coś... heheh popatrz jakie są wgrane na serwer JEBAĆ POLICIE w jednej itp pierw obczaj co jest a potem możemy prowadzić dyskusję :) [ TYLKO SIĘ NIE FOCHAJ SŁONECZKO XD <3 ]

MOGĘ WAM WRZUCIĆ LISTĘ OKOŁO 500 piosenek różnego gatunku Od A do Z :)

Może byście wspólnie wtedy z tego coś wybrali, potem się tylko je obetnie :)

Edytowane przez Swirusek

byl ostatnio temat z rsami i jak widac nie dzialaja one w ogole. Po za tym tematow bylo tak duzo i za kazdym razem jest to samo czyli dodaja cos od siebie a nie propozycje ktore skladacie. Ogolnie to przydalo by sie jakas fajna nuta oczywiscie dzialajaca i odpowiednia do zmian pory roku czy swiat. 

@Swirusek poba mi sie Twoje podejscie tylko mowie jak to zazwyczaj sie konczy przez administracje. Dodajesz swoje wszystko fajnie a na koniec roboty i tak dodaja inne :P

Edytowane przez Roy Keane

Jest tak jak mówi Roy, poza tym, po co komu rsy jak i tak większość ludzi je wyłącza, pozdrawiam :P

// Posłuchałem tych Twoich rsów, one są totalnym niczym, nie wiem jak można puścić na serwerze tekst "roz*eb mu łeb" no przecież xD  Rozumiem, że komuś mogą się podobać, ale bez przesady, obecne są nawet spoko (pomimo iż je wyłączam, to czasem leci fajna nuta) ;p

Edytowane przez elo elo 350

• Opiekun Sieci

Ja to się zastanawiam skąd wy bierzecie te statystyki odnośnie wyłączania Rs'ów. Tak samo piszesz, że ludzie chcą się skupić na grze, a są one przecież na koniec rundy, gdzie tu sens? :AngryCat:

Plusik za robotę, może ktoś wykorzysta je przy resecie - kto wie

To ja też dodam coś od siebie 

I jeszcze propozycje nowej muzyki do rundy rozgrzewkowej, bo jakby nie patrzeć to już dłuższy czas jest, a można byłoby zmienić na coś innego...

@beppe123

ringtoness.rar muzykarozgrzewka.rar

Edytowane przez -Damian-

• Opiekun Sieci

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...