Dzakas Napisano 3 Sierpnia 2020 #605119 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2020 Nick: Dzakas Wiek: 30 Doświadczenie (w byciu adminem): Posiadam Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5 Staż w CS-sie: 3,457 h Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: dlaczego ja dobre pytanie Każda pomoc jest dobra Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-4 h Kontakt: Steam,Forum,Fb jak komu lepiej Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/Dzakas/80.72.43.106:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franio i Gwiazda Napisano 4 Sierpnia 2020 #605142 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 +wiek jest +Steam ma +mikro ma Nie wypowiem sie tylko w temacie jak czesto grasz i wgl bo sam malo ostatnio gram z braku czasu ale mysle ze ogarniety jestes. Ja jestem na tak niech chlopaczek polata po mapie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sypkilopez Napisano 4 Sierpnia 2020 #605226 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 Coś tam strzela gorzej że akurat we mnie trafia Gt+ doświadczenie na + akurat są żniwa to każda ręka się przyda do pomocy ... Na mikro coś słabo kojarzę I ze zgłoszeń też ( widocznie jak gra to nie ma cziterów) Jestem za okresem próbnym.. Pozdrawiam i widzimy się na longu.... ciach ciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franio i Gwiazda Napisano 5 Sierpnia 2020 #605285 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 W dniu 4.08.2020 o 08:34, Franio i Gwiazda napisał: +wiek jest +Steam ma +mikro ma Nie wypowiem sie tylko w temacie jak czesto grasz i wgl bo sam malo ostatnio gram z braku czasu ale mysle ze ogarniety jestes. Ja jestem na tak niech chlopaczek polata po mapie o czym ty mówisz? Specjalnie to robisz ? Każdy gracz o tym wie ze jesteś.... .Pisze to co wiem i mam prawo się wypowiedzieć widzę pazurki ci urosły ale do czasu!Zajmij się córka a nie krytykujesz innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GumiS1906 Napisano 8 Sierpnia 2020 #605599 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2020 Gt+ doświadczenie jest, nie to się nauczy jak każdy inny Każda pomoc się przyda ? Mikro +/- Malo zgłoszeń na u@ Jestem za okresem próbnym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 9 Sierpnia 2020 #605622 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi