SaWuZa Napisano 16 Sierpnia 2020 #606108 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 (edytowane) Siemka, dostałem dziś efekt naćpanych naboi gdy kończyła się mapa i po starcie nowej mapy nagle na moim normalnym sensitivity czułem się jak bym maił ustawione sensitivity na wartość 20 i tak został aż do teraz nie pomaga zmian sensitivity, reset gry, reset steam. Na innych serwerach sytuacja jest ta sama, sensitivity niby ustawione mam na standardowe dla siebie , ale i tak jednym przeciągnięciem myszki robię dwa obroty. Da się to jakoś ogarnąć, czy potrzebny jest reinstal gry? @Aanders Nic nie zmieniałem i to jest właśnie dziwne. Edytowane 17 Sierpnia 2020 przez SaWuZa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aitler Napisano 16 Sierpnia 2020 #606109 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 Jak umrzesz pod wpływem naćpania, to masz go na początku rundy, wystarczy pozmieniać bronie i wszystko wraca do normy, przynajmniej tak to zawsze działa u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SaWuZa Napisano 16 Sierpnia 2020 Autor #606110 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2020 (edytowane) Byłem żywy gdy kończyła się mapa i miałem efekt naćpanych i po zmianie mapy tak jakby sensitivity z naćpanych mi został. Edytowane 16 Sierpnia 2020 przez SaWuZa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aanders Napisano 17 Sierpnia 2020 #606137 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 moze zmieniłeś DPI myszki?? Fuzzi i Aitler dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SaWuZa Napisano 17 Sierpnia 2020 Autor #606161 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 (edytowane) Zrobiłem reinstal cs i okazało się że naćpane naboje zmieniły mi wartości w plikach ( nwm co dokładnie zmieniły) a zmiana mapy zamiast to zresetować tak jakby to utrwaliła i dlatego mój sens wariował. Można zamknąć temat. Edytowane 17 Sierpnia 2020 przez SaWuZa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F4N4TYK Napisano 17 Sierpnia 2020 #606167 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Sorry @Born że Cię oznaczam , ale skoro Kolega pisze że można temat zamknąć , to bądź tak miły i uprzejmy i zamknij temat xD Wredzioszek. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 17 Sierpnia 2020 #606169 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi