HAIT Napisano 2 Grudnia 2015 #360816 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Nick:HAIT Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem):6/10 Znajomość AMXX (W skali 1-10):7/10 Staż w CS-sie:Z 5 lat conajmniej. Steam / NonSteam:Steam. Dlaczego Ty:Chcę pomóc w wyłapywaniu oszustów i myślę, że moge coś wnieść swoją osobowością do ekipy. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:2-3h codziennie wieczorkiem Kontakt:Steam/skype/pw Link do GameTracker'a:http://www.gametrack...2.43.106:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 2 Grudnia 2015 #360863 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Cinko u Ciebie z kulturą, + to steam i staż. Neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mała Napisano 2 Grudnia 2015 #360893 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Nie mam zastrzeżeń, co do okresu próbnego. - aktywny - steam +/- wiek +/- kultura Mam tylko nadzieję, że będziesz obiektywnym adminem i nie wprowadzisz na serwer kolesiostwa, ponieważ zauważyłam, że jedni admini są pobłażliwi w banach z sympatii do znajomego gracza, a inni surowo pilnują porządku. Admin powinien posiadać kulturę, być obiektywny i dawać przykład graczom, niestety niektórym chyba władza do głowy uderzyła. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terror INC Napisano 3 Grudnia 2015 #360921 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Ja dałbym mu szanse . Na okres próbny jak każdy ( 3 tyg) . Powinien się sprawdzić . + Mikro +Steam +Aktywny na serwerze/ godziny ( codzienna gra o różnych porach-przeważnie zawsze go widzę) +zgłasza jak nie na u@ to przeważnie zgłasza,woła przez steam'a +/- Język bądź kulturę da się ogarnąć. Jestem na TAK. -=Terror INC=- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 3 Grudnia 2015 #361118 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi