Skocz do zawartości

Odwolanie - bug statów xD

007.

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas gry: 007  'STEAM_0:1:5204262'
  '83.28.212.81'
Godzina, data zdarzenia: 12:40
Mapa: cs_italy2
STEAM_ID / IP: jest wyżej
Uzasadnienie: bugowanie statów? XD

po 1 mam bodajże 95lvl uwież mi te 10pkt troche dodaja speeda 

po 2 nie 120 w kondycje tylko 148 reszta hp

po 3 powod bana jaki dałes  to "bugowanie statów" a nie jakies tam komendy, w dodatku dałes bana na tydzien a powinieneś dac od 5min do 1 dnia zgodnie z regulaminem więc troche XD

no nic czekamy na decyzje wyzszych :) 

Edytowane przez oo7

link do demka https://www47.zippyshare.com/v/aC7ZAKL0/file.html. Na demku gracz posiada na klasie smierc lvl 90 z czego ma 240 hp ale cos za szybko sie porusza nawet majac powiedzmy z tego co mu zotalo czyli jakies 80 pkt w statystyki z czego 30 bazowego z viperm 40 daje max 120 a i tak sie porusza jakby mial ciut wiecej niz to jest przewidziane

• Opiekun Sieci

Ban jest z powodem bugowanie statystki i wygląda to tak:
Wszystko tutaj jest cacy - lvl 95 rozbite(na oko):

Startowe   -  Dodane (pkt)                Do rozdania z lvl'i 188pkt

Hp             35                   80                     =    215 + (25 hp VIP) == 240  - HP z demka

Konda       7                    108                    =    115 +  (10 konda VIP) == 125

Wygląda to w miarę naturalnie wraz z demkiem

Bana zatem zdejmuję i prosiłbym o większą uwagę w tej sprawie obu stron. Niestety takie demko nie wystarczy mi w ocenie do cmd, gdyż źle jest ono nagrane. Poza tym bany za to są od 5min do dnia.
Prosiłbym o przestrogę i jeśli @oo7 rzeczywiście coś majstrowałeś - to natychmiast to zmień, bo prędzej czy później wszystko wychodzi. To nie jest żadna groźba, jeżeli nic nie tykałeś ofc.
Pozdrawiam

• Opiekun Sieci

watekzamkniety.png

Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...