NumberOne Napisano 25 Sierpnia 2020 #606818 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2020 Cześć! Z racji, że tworzenie zróżnicowanych, ciekawych rs'ów, które będą się podobały większej ilości graczy jest bardzo trudnym zadaniem, postanowiłem spróbować tworzyć te paczki wspólnie z Wami, ale na trochę innych zasadach. Aby to osiągnąć pod koniec każdego miesiąca (w tym wyjątkowo przedłużone to będzie do połowy września, bo dopiero co dodałem nowe), będę tworzyć temat na nominacje. Łącznie na serwer wygrywane będzie od 24 do 30 piosenek w zależności od ilości zgłoszeń. Mam nadzieję, że ułatwi nam to tworzenie zróżnicowanych paczek i nie będzie poczucia, że ktoś został pominięty.Zasady:1. Możesz nominować tylko jedną piosenkę. 2. Możesz nominować jedną piosenkę rezerwową, ale będzie brana pod uwagę tylko w momencie gdy pula dostępnych slotów nie zostanie wyczerpana. 3. Zastrzegam sobie prawo do selekcji piosenek. Czasem wydaje nam się, że coś będzie okej, ale nie zawsze tak jest, więc będę starał się to trochę moderować, żeby nie wrzucać na serwer dosłownie wszystkiego. Jakiś poziom trzeba trzymać. 4. W przypadku braku odpowiedniej ilości nominacji brane pod uwagę będą piosenki rezerwowe w kolejności zgłoszeń. 5. Jeśli pomimo zgłoszeń podstawowych i rezerwowych pula nie zostanie wypełniona, puste miejsca zostaną uzupełnione przeze mnie. Mam nadzieję, że taka forma będzie Wam odpowiadać. Na zgłoszenia czekam do 11.09 Piona, Numerek elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aitler Napisano 25 Sierpnia 2020 #606826 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2020 główna rezerwowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 25 Sierpnia 2020 #606837 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2020 https://youtu.be/xm_ujA1CXCc Refren fajnie buja, może siadać :p swoją drogą, w końcu ktoś pomyślał o rsach, bo ostatnio rok były te same Wredzioszek. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 26 Sierpnia 2020 #606870 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2020 (edytowane) Tyle starczy pozdrawiam ? a i dobra jeszcze to Edytowane 26 Sierpnia 2020 przez pemeqq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Damian- Napisano 26 Sierpnia 2020 #606881 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2020 główna.rar rezerwowa.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fuzzi Napisano 26 Sierpnia 2020 #606884 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2020 Głowna Rezerwowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F4N4TYK Napisano 26 Sierpnia 2020 #606892 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2020 (edytowane) Edytowane 26 Sierpnia 2020 przez F4N4TYK Aitler i 007. dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 16 Września 2020 Autor #608458 Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Dzięki za wszystkie propozycje! Nowe roundsoundy podobnie jak mapy pojawią się na serwerze w weekend. Wrzucę też wtedy nowy temacik na RS'y październikowe. Piona! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 16 Września 2020 Autor #608459 Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi