TheDarkness Napisano 1 Września 2020 #607442 Udostępnij Napisano 1 Września 2020 Dzień dobry. Nie jestem pewien czy w dobrym miejscu ale licze że tak. Ogólnie to sprawa wygląda tak gram sobie spokojnie asassinem którego kupiłem z 5 dni temu i nagle dostaje bana perma. Reason: "Wstaw screeny na multihead". Pytanie o co może chodzić bo już chwilę nie grałem nie pamiętam jakie zasady panują na tym serwerze. Z tego co zauważyłem to dużo rzeczy się zmieniło bo co sekunde kicka dostaje za nic ale to nie ważne. Liczę na odpowiedź dotyczącą jak jest moja wina. Pozdrawiam i życzę miłego dnia. TheDarkness Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aitler Napisano 1 Września 2020 #607443 Udostępnij Napisano 1 Września 2020 Cytat Witaj! Powód twojego bana to "Wstaw screeny na Multi-Head.pl", oznacza to, że zostały Ci zrobione screeny. Screeny są robione automatycznie, dlatego też nie ma możliwości, abyś ich nie posiadał. Jeżeli nie możesz ich znaleźć, skorzystaj z poniższych poradników: Gdzie znaleźć screeny: Poradnik wideo: Kolejną czynnością, która może Ci pomóc, będzie zainstalowanie programu IrfanView i poszukanie nazwy plików np. halflife01.tga. Będzie Ci on potrzebny, ponieważ możesz nie posiadać programu do odtwarzania rozszerzenia TGA i ss'y widnieją jako białe pliki, co możne wprowadzać w błąd.Jeśli nie pomoże, szukaj po dacie bądź typie pliku daj w folderze zakładkę widok > lista i będziesz miał przejrzyście dany typ pliku i datę.W przypadku braku screenów po upływie 7 dni masz jednorazową szanse na otrzymanie UB poprzez zrobienie reklam. Więcej na ten temat w linku poniżej : oraz Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheDarkness Napisano 1 Września 2020 Autor #607444 Udostępnij Napisano 1 Września 2020 (edytowane) Dzięki za odpowiedź chociaż trochę słabo że po 3 latach grania na serwerze dostaję bana za cheatowanie gdzie w zyciu cheatów do csa nie miałem bo nie widzę frajdy z takiego grania. Według mnie trochę słąbo bo się pomyliłeś jako admin ale ss obczaje oczywiście. Pozdrawiam Edytowane 1 Września 2020 przez TheDarkness Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheDarkness Napisano 1 Września 2020 Autor #607445 Udostępnij Napisano 1 Września 2020 (edytowane) Wszystko znalezione zapakowane ale mam pytanie gdzie wkleić bo nie widzę działu screenshoty. Czy mogę wstawić link tutaj? Edytowane 1 Września 2020 przez TheDarkness Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F4N4TYK Napisano 1 Września 2020 #607446 Udostępnij Napisano 1 Września 2020 https://multi-head.pl/forum/128-cod-400/ TheDarkness dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheDarkness Napisano 1 Września 2020 Autor #607448 Udostępnij Napisano 1 Września 2020 Dziękuję za odpowiedź i pomoc. Ssy wstawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 1 Września 2020 #607454 Udostępnij Napisano 1 Września 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi