jakubhab Napisano 5 Września 2020 #607728 Udostępnij Napisano 5 Września 2020 Nick: jakubhab Wiek: 22 - rocznikowo 23 Doświadczenie (w byciu adminem): w przeszłości właściciel sieci serwerów, head admin... w CSie od 11 lat Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 Staż w CS-sie: 11 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Lubiany (zwłaszcza przez damską część serwera ), miły, uprzejmy, kulturalny, w ostatnim czasie powrót na serwer po przerwie, ale już znany! :D Ogólnie jestem oczywiście w kontakcie z adminami na serwerze i często zawiadamiam o wszelkich wykroczeniach graczy, lecz bywają takie momenty gdy nikt z adminów nie jest dostępny, a na serwerze pojawiają się dzieci, które zakłócają rozgrywkę... I odstraszają graczy - chętnie zapobiegłbym takiej sytuacji. Kontakt z resztą adminów mam jak najbardziej OK, więc myślę że będę stanowił miłe uzupełnienie ekipy i wypełnię godziny, kiedy innych brak! :D Z racji mojego doświadczenia z poprzednich lat, chętnie też pomogę w razie potrzeby - w ogarnięciu czegokolwiek przy serwerze :) Jestem otwarty na pomoc i zawsze chętnie porozmawiam i postaram się rozwiązać problem wspólnymi siłami! Być może na forum nie mam długiego stażu, lecz wszystko jest do nadrobienia ;) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w zależności od dnia 3-4h :) Kontakt: Steam: jakubhab Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/jakubhab/80.72.40.110:27026/ MARCINKSYS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tutki16 Napisano 6 Września 2020 #607765 Udostępnij Napisano 6 Września 2020 Ogólnie wymagania może i spełniasz, ale wydaje mi sie, że to podanie jest za szybko. Pograj dłużej u nas , upewnij sie, że napewno masz ambicje na Admina i wtedy ponownie złóż podanie. Narazie jestem jeszcze na nie, ale w przyszlości moja opinia napewno bedzie pozytywna jakubhab dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 13 Września 2020 #608242 Udostępnij Napisano 13 Września 2020 Trochę za wcześnie to podanie, daj się poznać lepiej graczom oraz administratorom. Pograj jeszcze troszkę i spróbuj ponownie a jestem przekonany, że gracze będą za daniem Tobie szansy. KRZYSIU FAKE TAXI dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 13 Września 2020 #608243 Udostępnij Napisano 13 Września 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi