Molly Napisano 5 Wrze艣nia 2020 #607737 Udost臋pnij Napisano 5 Wrze艣nia 2020 Nick: Molly聽 Wiek: 18+ Link do BanID:聽https://banid.pl/kto?to=0:0:148211591 CS 1.6/CS:GO: CS:GO Ile czasu dziennie sp臋dzasz na forum: Jestem tu jako tako nowy, ale przywi膮za艂em si臋 do forum i mam odpalone ca艂y czas w przegl膮darce :v聽 Dwumiesi臋czny sta偶 na forum (Tak/Nie): Nie, pisz臋 podanie za pozwoleniem @VisTeR.' Co艣 o sobie: Jestem raczej spokojnym cz艂owiekiem, kulturalnym. Mieszkam w Norwegii, aktualnie pracuj臋 jako stolarz. W wolnym czasie gram w gierki i od czasu do czasu na si艂ownie skocz臋.聽 Do艣wiadczenie: Mam do艣wiadczenie z sourcebansem, wi臋c my艣le 偶e problemu nie b臋dzie 聽 Dlaczego Ty: W UBT CS:GO ma艂o jest os贸b jak i ma艂o ch臋tnych, my艣l臋 偶e jeszcze jedna para r膮k si臋 przyda. Jako, 偶e ju偶 wcze艣niej obs艂ugiwa艂em si臋 sourcebansem, to problemu nie b臋dzie 聽 elo elo 350 doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 6 Wrze艣nia 2020 #607777 Udost臋pnij Napisano 6 Wrze艣nia 2020 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zesp贸艂 Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi