DzikuXD Napisano 6 Września 2020 #607805 Udostępnij Napisano 6 Września 2020 Data zdarzenia: 06.09.2020 20:53 Nick gracza: DzikuXD Dowody: Ban za Słowa cytuje dokładnie "ja z tobą nie rozmawiam" Świadkowie: każdy kto był na mapie o tej godzinie Uzasadnienie: od kiedy za takie słowa są ban obraza brak. proszę o uzasadnienie bana? Admin @Aitler 007. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 6 Września 2020 #607807 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 6 Września 2020 A jakieś dowody posiadasz, czy temat mam z miejsca zamknąć? Poza tym widzę bana 5-minutowego. Wredzioszek. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzikuXD Napisano 6 Września 2020 Autor #607818 Udostępnij Napisano 6 Września 2020 2 godziny temu, Born napisał: A jakieś dowody posiadasz, czy temat mam z miejsca zamknąć? Poza tym widzę bana 5-minutowego. jak mam mieć dowody słowa padły przez mikrofon poza tym czy ban nie słuszny 5 min to już można wlepić tak o?? czemu nie zapytasz admina by dał się wypowiedzenie nie użyłem wulgaryzmu nie krzyczałem ani nic wiec czy uważasz że ten ban słuszny rozumiem stracłem 1500expa +checi do gry bo admin miał taki kaprys ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aitler Napisano 6 Września 2020 #607819 Udostępnij Napisano 6 Września 2020 Płakałeś pół mapy, więc w końcu poleciałeś, na 5 min. Straciłeś expa? xD Specjalnie poczekałem aż bot zliczy fragi i rozda miejsca, więc mi tu nie wciskaj kitu, że expa nie dostałeś Wredzioszek. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzikuXD Napisano 6 Września 2020 Autor #607820 Udostępnij Napisano 6 Września 2020 w czym płakałem ziomuś co ty ćpasz ??? ogarnij się i bierz polowe ?? to ze sobie śmieszkowałem z kropki ze buguje konde uważasz płaczem to nieźle masz tam pod kopułkom Aitler dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 7 Września 2020 #607827 Udostępnij Napisano 7 Września 2020 @DzikuXD tak, pisząc skargę na admina musisz pokazać dowody jego winy. Inna sytuacja jest gdy odwolujesz się od bana. Wtedy admin musi przedstawić dowody na wine gracza. Powód Twojego bana to "ochłoń". Nie dostałeś go za brak kultury a z tego co mówi admin to za "płacz" co jest w pełni zrozumiałe. @Aitler pamietaj aby zawsze najpierw upominać graczy Pozdrawiam. Wredzioszek., Born i Aitler dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 7 Września 2020 #607828 Udostępnij Napisano 7 Września 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi