nicea Napisano 6 Września 2020 #607806 Udostępnij Napisano 6 Września 2020 1 . Na serwie coraz mniej graczy, nie wiem może tak ma być, ale nie ma z kim grać. Dodajcie chociaż jakieś małe mapy typu, albo plugin mała mapa. cs_max cs_wiocha fy_snow aim_crazyjump fy_poolday 2. Można przy rozpoczęciu każdej mapy zrobić głosowanie czy gramy tradycyjną rozgrywkę czy też tryb DM. Szczególnie teraz jak i tak nie ma z kim grać 3. Dodajcie spadochron, albo chociaż wyłączcie uderzenie od upadku, to jest cod do zabawy a nie jakieś FFA 4. Wg mnie klasa konspirant z 1/1 ze scouta jest przesadzona i za dobra, byle kto sobie może grać tą klasa i być praktycznie nie do zabicia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 6 Września 2020 #607808 Weteran MH Udostępnij Napisano 6 Września 2020 25 minut temu, nicea napisał: 1 . Na serwie coraz mniej graczy, nie wiem może tak ma być, ale nie ma z kim grać. Dodajcie chociaż jakieś małe mapy typu, albo plugin mała mapa. Są bariery. 25 minut temu, nicea napisał: 2. Można przy rozpoczęciu każdej mapy zrobić głosowanie czy gramy tradycyjną rozgrywkę czy też tryb DM. Szczególnie teraz jak i tak nie ma z kim grać Moim zdaniem bez sensu ale do przemyślenia, pomyślę nad tym. 26 minut temu, nicea napisał: 3. Dodajcie spadochron, albo chociaż wyłączcie uderzenie od upadku, to jest cod do zabawy a nie jakieś FFA Bez sensu. 26 minut temu, nicea napisał: 4. Wg mnie klasa konspirant z 1/1 ze scouta jest przesadzona i za dobra, byle kto sobie może grać tą klasa i być praktycznie nie do zabicia. Ta klasa jest taka już wiele lat i nie będzie zmieniana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 6 Września 2020 #607809 Weteran MH Udostępnij Napisano 6 Września 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi