gokuu Napisano 2 Grudnia 2015 #341790 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Nick:Goku wjezdza na parking Wiek:30 Doświadczenie (w byciu adminem):Zaczynałem od swojej kafejki, gdzie przebywali Tylko gracze cs 1.5 1.6, Potem swoja serwerownia, w która Tylko ładowałem Kase, przez pół roku. Spore doświadczenie. Znajomość AMXX (W skali 1-10):9 Staż w CS-sie:13 Steam / NonSteam:Obecnie NS, ale jutro powinienem mieć już steam, Specjalnie po to kupiłem, bo Chce zostać u was Adminem< JAKIE POSWIĘCENIA :) Dlaczego Ty:Ponieważ chce dawać dobry przykład innym graczom, Chce bardzo zadbać o kulturę na serwerze, No i myślę że też dlatego bo jestem bardzo często przed csem. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3-8h Kontakt: po przez forum, albo tel. http://www.gametracker.com/player/GOKU%20WJEZDZA%20NA%20PARKING/80.72.43.106:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały MeKinToSz Napisano 2 Grudnia 2015 #341783 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 zastanawia mnie twój brak steam przez 13 lat wymówka sprzedaż konta to nie dla mnie rekrutacja jest zamknieta oraz ciekawia mnie twoje żale dlaczego robiliśmy Ci ssy jeśli miałeś własna serverownie to na to pytanie powinieneś sobie odpowiedzieć sam(sprawdzane nie raz sa modele lub celownik nie zawsze wh wiec doświadczenie słabe) Gametrak nie działa ale watpie w to abyś miał 100h wymagane Moje zdanie to wielkie nie no nie wiem mi pokazuje ze jest zamknieta +w ostatnich podaniach jasno i wyraźnie wystarczająco adminów zapraszamy za jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 2 Grudnia 2015 #341776 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 na nie, brak steam mało Cię kojarzę myślę że więcej nie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 2 Grudnia 2015 #341775 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Wybacz ale nie Nie wyróżniasz się jakoś szczególnie na serwerze bo również Cię nie kojarzę, brak steam... Bądź bardziej aktywniejszy jeśli faktycznie steam kupiłeś i wtedy pomyślimy nad adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 2 Grudnia 2015 #341774 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi