Just GM Napisano 7 Września 2020 #607892 Udostępnij Napisano 7 Września 2020 Twój nick podczas gry: Just GM Godzina, data zdarzenia: 20:30, 07.09.2020 Mapa: Niestety nie znam nazwy STEAM_ID / IP: 'STEAM_0:0:46696169' / '185.21.37.22' Uzasadnienie: Dostałem bana, prawdopodobnie za to, że zabiłem Abacabac który grał Assasinem, a nikt poza mną nie potrafił go zauważyć. Stwierdziłem, że skoro kupiłem dopiero klasę premium to już wstawię te ssy, lecz ssów brak. Brak ssów oznacza, że nie mogę ich wstawić, więc nie dostanę również ub. Dodam, że bana dostałem od 'Aitler'. HELP! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salutek Napisano 7 Września 2020 #607894 Udostępnij Napisano 7 Września 2020 Wyslij tutaj wycinek konsoli dla administracji bo mogl nie zrobic ss tylko dal poprostu taki powod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 7 Września 2020 #607895 Udostępnij Napisano 7 Września 2020 Ban został nadany po wspólnej obserwacji mojej i @Aitler justgm.dem - demko Zostawiam to dla innych UBT aby rozpisali demko, ja sam zrobie to jutro. @Born @L@M@NeR profilaktycznie oznaczam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 7 Września 2020 #607896 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 7 Września 2020 Dla mnie demko jest clear. Pierwsze akcje widoczne lagi, nic nadzwyczajnego. W klasie wbudowany NR. Nie widzę nic na plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 8 Września 2020 #607917 Udostępnij Napisano 8 Września 2020 Czyli moja druga teza się sprawdziła, to był no recoil z klasy plus lagi UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 8 Września 2020 #607918 Udostępnij Napisano 8 Września 2020 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi