Swirusek Napisano 12 Września 2020 #608183 Udostępnij Napisano 12 Września 2020 (edytowane) Cześć wpadłem na pomysł od jakiegoś czasu. Konkurs polega na tym KTO PIERWSZY TEN LEPSZY Wpisujemy na serwerze /sklepsms Wybieramy usługę jaką napisze na serwerze od MINI do XXL na 30DNI! PODAJE WAM KOD DO KLAS WY MUSICIE JAK NAJSZYBCIEJ ZGARNĄĆ KLASY! /sklepsms ( USŁUGA KTÓRĄ PODAJE NA SERWERZE NA 30DNI) PIERW HASŁO POTEM KOD PODANY PRZEZE MNIE (6-7 LICZB / CYFR) CEL MA ZACHĘCIĆ WAS DO GRY! POWODZENIA! ** Do innych co myślą że to jest za FREE---> NIE JEST TO ZA DARMO WYKŁADAM ZE SWOJEJ KIESZENI BY ZACHĘCIĆ DO GRY LUDZI !!!! ( NIE CHCE BY UPADŁ NASZ SERWER!) W Dniu 12.09.2020 odbyły się 3 konkursy na KTO PIERWSZY TEN LEPSZY. Zapraszam za tydzień od Piątku do niedzieli! Pozdrawiam $w!RuSek !!! W zamian oczekuję waszą aktywność + polecanie naszego COD45K @Lol Mi Cie dziś było kolejny raz full chyba z 3 razy ale Ciebie wtedy nie było Ale zobaczysz sam statystyki się poprawiają @WolfIDraV Okej. To daj mi znać kiedy mogę z tym ruszyć Edytowane 13 Września 2020 przez Swirusek Lol Mi Cie dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lol Mi Cie Napisano 12 Września 2020 #608186 Udostępnij Napisano 12 Września 2020 Świetny Pomysł @Swirusek❤️ Tylko Co Dalej Z Tymi Konkursami Jak Nie Będą Działać ? Jak Dziś Widziałem 13 Osób Max Więc Kozak Było Z Kim Pograć, Oby Tak Dalej ? Swirusek dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 13 Września 2020 #608202 Udostępnij Napisano 13 Września 2020 @Swirusek na obecną chwilę wstrzymaj się z tego typu konkursem bo jak będą zmiany w klasach premium to będzie tyczyć się to też cennika Swirusek dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 12 Stycznia 2021 #616674 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi