Skocz do zawartości

ucze sie

daxid

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas gry: ucze sie 
Godzina, data zdarzenia: 15:10 12.09.2020
Mapa: dd2 
STEAM_ID / IP:Your SteamID: 'STEAM_0:0:25541620'
[AMXBans] Your IP: '62.216.206.81'
Uzasadnienie: "Nakładka antyss, bez ub." - nie mam pojęcia co to jest nakładka antyss i jak sie mam do tego odwołać? Kompletnie nic nie ingerowałem w screen shoty, spakowałem je w rar i wrzuciłem na hosting. jestem 100% pewny ze admin sprawdzajacy  pomylił sie. gram w ta gre od 2008 roku zawsze czysto, jezdzilem po calej polsce na lany grajac przeciwko starej zlotej piatce. Nigdy nie uzywałem i nie uzwam żadnych wspomagaczy, mam zwykly config i zwykle ustawienia gry. kompletnie w nic nie ingeruje jesli chodzi o tą gre. wrzucam jeszcze raz screeny tym razem nie bede ich pakowal w rar i prosze zeby kilku adminów je sprawdziło. https://easyupload.io/m/yqoebw
i miło by było gdyby ktos mi wyjasnił co to jest nakladka antyss bo w  google wyskakuje jakas nakkladka na androida... heh moge wrzucic demo jesli jest potrzebne
ps. podpinam screenshoty jeszcze tutaj  bezposrednio z forderu cstrike

HalfLife00.tga HalfLife01.tga HalfLife02.tga HalfLife03.tga HalfLife04.tga

• Opiekun Sieci

Na Twoich screenach widoczna jest nakładka AntySS, dlatego też nie otrzymałeś UB.

22 godziny temu, daxid napisał:

jezdzilem po calej polsce na lany grajac przeciwko starej zlotej piatce

Urzekło mnie to

• Opiekun Sieci

watekzamkniety.png

Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie.
Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.
Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...