JeSVET Napisano 20 Września 2020 #608681 Udostępnij Napisano 20 Września 2020 (edytowane) wiem że jest komandos na serwerze ale ja bym go troszkę zmienił już wam mówię jak Klasa: Komandos (darmowa) opis: natychmiastowe zabicie z noża (PPM) , ciche kroki +8 dmg z deagle. i +4dmg z uzi lub tmp bronie uzi lub tmp statystyki: do ustalenia jestem za dodaniem broni do komandosa bo wsm ciężko coś ugrać samym deaglem (propozycja jest tak o napisana i proszę o opinie graczy serwera 0 hejtu) hah pozdrawia L4$na Edytowane 20 Września 2020 przez JeSVET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 20 Września 2020 #608682 Udostępnij Napisano 20 Września 2020 (edytowane) komandos od zawsze na wielu serwach mial tyko kose. Wystarczy troche sprytu i wlasciwych umiejetnosci zeby ta klasa robic swoje sory ale ja jestem na nie bo to by zespulo cala koncepcje komandosa Edytowane 20 Września 2020 przez Roy Keane Wredzioszek. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aitler Napisano 20 Września 2020 #608687 Udostępnij Napisano 20 Września 2020 Na nie, ta klasa polega na kosie, deagle jest dodatkiem, którego przez długi czas nie było i nikt nie narzekał Wredzioszek. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Damian- Napisano 20 Września 2020 #608698 Udostępnij Napisano 20 Września 2020 (edytowane) Ja bym mu jedynie trochę więcej HP dał a tak to nie ma co zmieniać @Aitler @Wredna. Macie swój świat, zdanie innych zawsze będzie dla Was źle, szkoda cokolwiek pisać na tym forum. Edytowane 20 Września 2020 przez -Damian- Aitler dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAI Napisano 20 Września 2020 #608703 Udostępnij Napisano 20 Września 2020 Zgadzam się z @-Damian- troszkę więcej hp nie zaszkodzi a tak poza tym to bym nic nie zmieniał. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wredzioszek. Napisano 20 Września 2020 #608704 Udostępnij Napisano 20 Września 2020 Zdecydowanie propozycja powinna być odrzucona. Odkąd pamiętam, na każdym cod modzie komandos to tylko kosa i deagle jako "wsparcie" dla tej klasy. Nie przesadzajmy z dodawaniem mu broni, a o dodatkowym dmg z nich nie wspomnę. Do Panów wyżej: @-Damian- i @KAI każda klasa ma jakieś staty na starcie do których można się przyczepić, ale jeśli się chce zawsze można sobie z tym poradzić, zbędnie mu dodawać hp. Reasumując: JEDNO WIELKIE NIE Roy Keane i Aitler dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 21 Września 2020 #608770 Udostępnij Napisano 21 Września 2020 Prosiłbym o jedną rzecz - nie atakować siebie nawzajem pod przykrywką różniących się opinii. Różni ludzie mają różne zdanie i po prostu trzeba się nauczyć to rozumieć.@-Damian-, określanie, że ktoś ma inny świat, bo nie zgadza się z Twoim zdaniem, jest co najmniej nie na miejscu. Każdy ma prawo wyrażać własną opinię - tak samo Ty, jak i ktoś inny. Komandos zostaje bez zmian. Jest zrobiony w klasycznym klimacie, którego chcemy się trzymać. Wredzioszek. i Aitler dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 21 Września 2020 #608771 Udostępnij Napisano 21 Września 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi