Baniomoto Napisano 20 Września 2020 #608699 Udostępnij Napisano 20 Września 2020 ktoś wie dla czego na cod 200 i to samo na 400 wejdę na serwer wybiorę team i klasy wybrać nie mogę mikrofonu włączyć czy czegokolwiek tak jakby mi klawiatura nie działała nie wiem czy czoś mi się zbugowało czy co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iser Napisano 20 Września 2020 #608700 Udostępnij Napisano 20 Września 2020 Options potem voice i tam Musisz miec zaznaczego W Enable voice in game czy jakos tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniomoto Napisano 21 Września 2020 Autor #608743 Udostępnij Napisano 21 Września 2020 miałem wszystko wyczyszczone w ustawieniach i dla tego nic nie działało a myślałem że to wina serwera a wyczyszczone ustawienia całkowicie miałem chociaż nie wiem czemu xdd nie potrzebnie post wstawiałem można zamknąć post czy cuś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 21 Września 2020 #608754 Udostępnij Napisano 21 Września 2020 Jeśli posiadasz wersję steam, to polecam sprawdzić spójnść plikow gry, jak ns to nie pomoge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 21 Września 2020 #608755 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 21 Września 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi