Janek2015 Napisano 27 Września 2020 #609024 Udostępnij Napisano 27 Września 2020 Twój nick podczas gry: Janek 2015 mam 7 lat Godzina, data zdarzenia: 27.09.2020 - 12:57:02 Mapa: eldorado STEAM_ID / IP: 27.09.2020 - 12:57:02 Uzasadnienie: Grałem na tym serwerze powiedziałem przez mikrofon że "Stara w kościele to moge pograć na komputerze" i jakiś inteligentny admin walnął mi banicje na 1 dzień za obrazę rodziców XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Sprawdź sobie demko inteligencie i wsłuchaj się dobrze Czekam na UB. Pozdrawiam. Przepraszam UBT za robotę, niby mógłbym poczekać ten jeden dzień aż ban minie ale nie pozwolę żeby jakiś inteligent walił mi banicje za nic. Mój ban: -> KLIK Wredzioszek. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 27 Września 2020 #609027 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 27 Września 2020 Co mnie to interesuje, że mówisz to o "swoich". Jest to zwyczajnie niesmaczne i takie zachowanie będzie karalne. "Stara w kościele to mogę pograć na komputerze" "Ze starym odmawiają różaniec" Kłuje to w oczy -> zarówno, że ktoś tak się wyraża o rodzicach; jak i stanowi pośmiewisko, że ktoś chodzi do kościoła. Kierując obrazy w samego Siebie czy tym bardziej na Swoich rodziców -> daje mi do myślenia, czy masz nie równo pod sufitem. Również to Twoje śmieszkowanie pojawiło się wraz z odezwem młodego gracza na mikrofonie. Wredzioszek., Janek2015 i Aitler dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 27 Września 2020 #609029 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 27 Września 2020 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi