dNb Napisano 4 Października 2020 #609416 Udostępnij Napisano 4 Października 2020 (edytowane) proponuje zrobić aby dm był cały czas, wtedy gra najwiecej ludzi, rano prawie cały serwer jak dm się kończy połowa wychodzi. Na innych serwerach tego nie ma wiec zawsze jakiś + - wrócić do starego cod, uav do ks. -reset lvl. - /wyzwania - stary system misji Rwnaster jak na 400 Edytowane 4 Października 2020 przez dNb 007., Aitler i Gormit lowca kotow dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicea Napisano 6 Października 2020 #609511 Udostępnij Napisano 6 Października 2020 (edytowane) Wrócić do starego coda, misji itp. nie spceryzowano konkretnie o co chodzi - nic mi to mówi, ktoś kto grał x lat temu bedzie wiedzial o co chodzi, ja nie wiem jak i niektorzy czytajacy ten post Reset może być, mi to obojętne i tak jest tylko kilka osob z duzym lvlem co to DM to tak jak proponowałem, Głosowanie na początku mapy byłoby chyba najlepszym rozwiązaniem Edytowane 6 Października 2020 przez nicea Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi