Skocz do zawartości

UBT a'rexon

a'rexon

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: SHVDXW | Gampre.pl
Link do BanID: https://banid.pl/kto?to=0:1:509638308
CS 1.6/CS:GO:  CS:GO
Ile czasu dziennie spędzasz na forum: Teraz zawsze mam forum gdzieś w tle jak siedzę na komputerze, gdy będę pełnił funkcję UBT mogę spędzać praktycznie cały dzień.
Dwumiesięczny staż na forum (Tak/Nie): Tak, posiadam konto na forum od lipca 2019 roku.
Coś o sobie: Witam, nazywam się Mateusz, mam 17 lat, mieszkam na Podkarpaciu i uczęszczam do technikum na profilu informatyk. Interesuję się grami, fotografią i enduro. Ostatnio zacząłem bawić się także programowaniem.
Doświadczenie: Byłem w UBT w innej sieci, a także kilkanaście razy Administratorem na różnych serwerach w tym na Multi-Head. Jestem także Administratorem na pewnej stronie z turniejami.
Dlaczego Ty: Jestem doświadczonym, bezstronnym i spokojnym graczem. Mam dużo wolnego czasu przez co na pewno będę aktywny w dziale. Jak już wyżej wspomniałem byłem adminem na tutejszym serwerze i nie było ze mną problemów, więc sądzę że nadałbym się na to stanowisko.

• Opiekun Sieci

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...