a'rexon Napisano 16 Października 2020 #610039 Udostępnij Napisano 16 Października 2020 Nick: SHVDXW | Gampre.pl Wiek: 17 Link do BanID: https://banid.pl/kto?to=0:1:509638308 CS 1.6/CS:GO: CS:GO Ile czasu dziennie spędzasz na forum: Teraz zawsze mam forum gdzieś w tle jak siedzę na komputerze, gdy będę pełnił funkcję UBT mogę spędzać praktycznie cały dzień. Dwumiesięczny staż na forum (Tak/Nie): Tak, posiadam konto na forum od lipca 2019 roku. Coś o sobie: Witam, nazywam się Mateusz, mam 17 lat, mieszkam na Podkarpaciu i uczęszczam do technikum na profilu informatyk. Interesuję się grami, fotografią i enduro. Ostatnio zacząłem bawić się także programowaniem. Doświadczenie: Byłem w UBT w innej sieci, a także kilkanaście razy Administratorem na różnych serwerach w tym na Multi-Head. Jestem także Administratorem na pewnej stronie z turniejami. Dlaczego Ty: Jestem doświadczonym, bezstronnym i spokojnym graczem. Mam dużo wolnego czasu przez co na pewno będę aktywny w dziale. Jak już wyżej wspomniałem byłem adminem na tutejszym serwerze i nie było ze mną problemów, więc sądzę że nadałbym się na to stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 19 Października 2020 #610189 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 19 Października 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi