-DeadPool- Napisano 28 Października 2020 #610808 Udostępnij Napisano 28 Października 2020 (edytowane) Siema , co chwile wywala mi serwer i przez najbliższe 2h nie mogę na niego wejść ktoś wie jaka to przyczyna. A drugi problem to usuwa mi sie co jakis czas EXP Edytowane 28 Października 2020 przez -DeadPool- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Damian- Napisano 28 Października 2020 #610809 Udostępnij Napisano 28 Października 2020 (edytowane) Prawie każdy ma w obecnym czasie z tym problem. Z tego co się dowiedziałem od @Roy Keane każdy kto ma z tym problem ma podać swoje IP do @aquax @F4N4TYK co w tym śmiesznego bardzo mnie to ciekawi? https://www.adres-ip.pl/sprawdz.html Edytowane 29 Października 2020 przez -Damian- F4N4TYK i -DeadPool- dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dNb Napisano 29 Października 2020 #610851 Udostępnij Napisano 29 Października 2020 Mam tez problem, inni grają i nabijają lvl ja stanąłem na 120 a od 2 dni nie działa serwer a byłem top1. Teraz już maja +180 ? czemu nie wylaczycie serwera na czas naprawy ? Po naprawie cofka albo reset lvl. Nie ma szans już walczyć o top1 F4N4TYK, -DeadPool- i -Damian- dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vanillah Napisano 29 Października 2020 #610853 Udostępnij Napisano 29 Października 2020 4 minuty temu, dNb napisał: Mam tez problem, inni grają i nabijają lvl ja stanąłem na 120 a od 2 dni nie działa serwer a byłem top1. Teraz już maja +180 ? czemu nie wylaczycie serwera na czas naprawy ? Po naprawie cofka albo reset lvl. Nie ma szans już walczyć o top1 bo jest to rzecz niezalezna od nas, hosting ma jakies ataki ddos z ktorymi sobie poradzic nie moga, nie wiemy kiedy to sie skonczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Damian- Napisano 29 Października 2020 #610855 Udostępnij Napisano 29 Października 2020 (edytowane) 9 minut temu, vanillah napisał: bo jest to rzecz niezalezna od nas, hosting ma jakies ataki ddos z ktorymi sobie poradzic nie moga, nie wiemy kiedy to sie skonczy To do czasu tych problemów powinien serwer być wyłączony. Niech będzie sprawiedliwie, a nie, że jedni sobie grają, expia, a inni muszą się wkurzać, bo nie mogą zagrać. Nikt nie pisze, że to Wasza wina. @Aitler tylko tyle umiesz dać taką reakcję bo Ty wszystko wiesz lepiej Edytowane 29 Października 2020 przez -Damian- F4N4TYK, Aitler i -DeadPool- dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dNb Napisano 29 Października 2020 #610856 Udostępnij Napisano 29 Października 2020 druga sprawa, leci mi vip i premium, wchodzę kupuje na 1 dzień i mnie wrzuca od razu i tak co chwile -DeadPool- dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 29 Października 2020 #610858 Administrator Udostępnij Napisano 29 Października 2020 Każdy kto ma problem niech mi poda swój adres IP na pw. Ja przekazuję dalej i starają się je wpisać na white listę, by można było wejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 29 Października 2020 #610859 Administrator Udostępnij Napisano 29 Października 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi