Missia Napisano 30 Listopada 2015 #360127 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 1. Nick na TS3: Missia 2. Wiek: 15l. 3. Doświadczenie: Nigdy nie miałam moderatora ts'a, ale znam wszystkie regulaminy, poza tym wiem, że niektóre osoby pomogłyby mi to wszystko ogarnąć. 4. Mikro (obowiązkowe): Wiadomka, że posiadam. 5. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3: W tygodniu ok 4h, a w weekend nawet po 8h. 6. Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie): Na ts'ie przebywam bardzo dużo i myślę, że przydałaby się moja pomoc. 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Porządek oraz pomoc. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 30 Listopada 2015 #360130 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Tak. + Ogarnie na pewno. + Przybywa często na ts'ie. + Pomocna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 30 Listopada 2015 #360139 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Na tak, - Miła, sympatyczna. - Na bank ogarnie. - Ludzie ją lubią, tylko jest troszeczkę wredna !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 30 Listopada 2015 #360177 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Tak, często na ts jesteś i każdy Cie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 30 Listopada 2015 #360201 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Hmm. Moim zdaniem jedno z najlepszych podan na ten moment Już troche tutaj jest,nabrałem do niej ''zaufania'' nołlajf na ts ogarnięta,ma micro. Jestem na TAK Powodzenia Miśka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 30 Listopada 2015 #360241 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Rzadko widuję na TS'ie. Pewnie się mijamy... (^ ^) Nie chce jej się uczyć, to może ten czas właśnie na TS'a poświęci. Wygadana, roztrzepana. Lubi Lisowską, a to kolejny minus No niech będzie, że ogarnięta Wykonuje dobrą pracę na FanPage. Jestem na TAK! THIS IS MY HOUSE! Missia dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 30 Listopada 2015 #360259 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Tak, często na ts jesteś i każdy Cie znam Dokładnie EDIT: Słuszne +1, nawet fajnie się prezentuje pod profilem odpracuje aktywnością na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Medusa Napisano 30 Listopada 2015 #357776 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 NA TAK Misia ogarnie w 100% Miła sympatyczna ;3 Aktywna :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 30 Listopada 2015 #360283 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Również jestem na Tak Ogarnięta Kulturalna Poradzi sobie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zakręcony Napisano 30 Listopada 2015 #360300 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Jestem na Tak Miła Pomocna Za kazdym razem gdy wchodze na ts'a to widze ja mysle ze sie nadaje na to stanowisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 30 Listopada 2015 #360311 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Niestety na nie, tutaj też według mnie za wcześnie na podanie. Mimo, że widzę Ciebie często w prawdzie codziennie na ts są osoby które już kilka rekrutacji czekają z przyjęciem ich, według mnie teraz na nich pora Następnym razem z pewnością zmienię zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alexa Napisano 30 Listopada 2015 #360314 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Jestem na tak, ogarnięta, dużo siedzi, miła, sympatyczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yeti95 Napisano 30 Listopada 2015 #360343 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Jestem na tak + ogarnięta + dużo czasu na ts + miła/sympatyczna + ona i nestea = #MózgSięLasuje + znana wśród użytkowników ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 1 Grudnia 2015 #360502 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: niedawno zrezygnowałaś z admina z powodu braku czasu Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi