malina1906 Napisano 30 Listopada 2015 #360106 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Wzór skargi (data i godzina): nie wiem Nick admina/gracza, który zawinił: Wi lak Dowody: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] ! [AMXBans] . [AMXBans] : Wi lak [AMXBans] : ' Jeste idiot a nie adminem! ' [AMXBans] @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1058657133 ' [AMXBans] IP : ' ' [AMXBans] ======================================= Świadkowie: prawdopodobnie wczoraj dostal bana i banowal wszystkich caly serwer widzial Uzasadnienie: Ja tego bana nie dostałem gram na nicku Malin i chce wejsc na serwer 45k i nie moge bo wyskakuje ze gracz Wi lak jest zbanowany. Mój gametracker: http://www.gametracker.com/player/Malin/80.72.40.110:27027/ Mój steamID: STEAM_ID_LAN Moje ip: 31.135.205.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 30 Listopada 2015 #360116 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Hmm Twój sid jest tki sam jak byłego już admina wiślak, w dodatku wasze konta na forum były zakładane z tego samego/bądź podobnego ip i e maila i o podobnym nicku.. W dodatku kolejne multi konto na forum. Mam Cię dosyć i Twojego beznadziejnego zachowania więc serdeczne "wypierdalaj". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 30 Listopada 2015 #360119 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379839 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi