bobiX Napisano 14 Listopada 2020 #611835 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Nick:bobix Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem):10/10 Znajomość AMXX (W skali 1-10):10 Staż w CS-sie:8 lat Steam / NonSteam:stim Dlaczego Ty:duzo cziteruw na serwerze i to jest wkurwiajonce Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:caly dzien Kontakt:tel Link do GameTracker'a:zara 007., Aitler i elo elo 350 dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Damian- Napisano 14 Listopada 2020 #611842 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Zacznijmy od tego kim Ty w ogóle jesteś? Gram tutaj od lutego, a w ogóle nie rzucił mi się w oczy Twój nick. Jak już piszesz podanie to może napisz je w bardziej okazały sposób, a nie piszesz z takimi błędami, że brak słów. W GT nigdzie nie ma nicku, który podałeś tutaj. 10/10 w byciu adminem już to widzę i tak samo amxx 10. To może zastąp od razu samego @aquax skoro wszystko wiesz. Steam też niewiadomo czy posiadasz, a bez niego z góry możesz liczyć na odrzucenie podania. Więc jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 14 Listopada 2020 #611844 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 jestem na nie: - brak steama - brak gametrackera sam sobie nie poszukam -ciekawe bo jak caly dzien to dlaczego tego nie widze - amx troche przesadziles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aitler Napisano 14 Listopada 2020 #611845 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Podanie pisane na kolanie, wymaganie niespełnione, gt niepodane. Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax #URLOP Napisano 14 Listopada 2020 #611847 Administrator Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi