bobiX Napisano 14 Listopada 2020 #611835 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Nick:bobix Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem):10/10 Znajomość AMXX (W skali 1-10):10 Staż w CS-sie:8 lat Steam / NonSteam:stim Dlaczego Ty:duzo cziteruw na serwerze i to jest wkurwiajonce Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:caly dzien Kontakt:tel Link do GameTracker'a:zara 007., Aitler i elo elo 350 dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Damian- Napisano 14 Listopada 2020 #611842 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Zacznijmy od tego kim Ty w ogóle jesteś? Gram tutaj od lutego, a w ogóle nie rzucił mi się w oczy Twój nick. Jak już piszesz podanie to może napisz je w bardziej okazały sposób, a nie piszesz z takimi błędami, że brak słów. W GT nigdzie nie ma nicku, który podałeś tutaj. 10/10 w byciu adminem już to widzę i tak samo amxx 10. To może zastąp od razu samego @aquax skoro wszystko wiesz. Steam też niewiadomo czy posiadasz, a bez niego z góry możesz liczyć na odrzucenie podania. Więc jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 14 Listopada 2020 #611844 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 jestem na nie: - brak steama - brak gametrackera sam sobie nie poszukam -ciekawe bo jak caly dzien to dlaczego tego nie widze - amx troche przesadziles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aitler Napisano 14 Listopada 2020 #611845 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Podanie pisane na kolanie, wymaganie niespełnione, gt niepodane. Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 14 Listopada 2020 #611847 Administrator Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi