Roy Keane Napisano 17 Listopada 2020 #612118 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Nick: Roy/Keane Wiek: 32 Link do BanID: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:62345783 CS 1.6/CS:GO*: Cs 1.6 Ile czasu dziennie spędzasz na forum: hmm zaglądam co chwile ale myślę ze wyjdzie z 2 h dziennie Coś o sobie: Witam mam na imię Michał. Moją pasją jest piłka nożna lubię sobie pograć i pooglądać rozgrywki na najwyższym poziomie. Interesuje się trochę nowinkami w świecie komputerowym i oczywiście pograć sobie w Cs Doświadczenie: Już nawet nie pamiętam od kiedy miałem admina ale chyba 15 lat tak mi się przynajmniej wydaje Dlaczego Ty: często widzę na czatboxie jak osoby zgłaszają potrzebę żeby sprawdzić osobę łamiącą regulamin a w danym momencie nie ma żadnego admina do pomocy, chętnie udzielił bym wsparcia dla lepszego funkcjonowania serwera -Damian- dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 18 Listopada 2020 #612170 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Warn odrobiony -> temat otwarty Zapraszam do wypowiedzi F5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Damian- Napisano 19 Listopada 2020 #612235 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Jestem za tym, żeby @Roy Keane objął tą funkcję, ponieważ jest bardzo aktywnym adminem na serwerze cod mod 400 i bardzo dobrze przestrzega regulaminu. Ogólnie jest to bardzo pomocna osoba i powinien otrzymać szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi