JeSVET Napisano 18 Listopada 2020 #612227 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Nick: Bo co?! Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): bardzo dobre byłem adminem na różnych serwerach i dobrze sobie radziłem Znajomość AMXX (W skali 1-10): 4-5/10 Staż w CS-sie: 2 lata Steam / NonSteam: Non Steam Dlaczego Ty: jestem aktywny na serwerze jest mało adminów bo część odeszła więc zostało jak na ten moment 2 wiec chce troszkę pomóc w ogarnięciu a cheaterów dużo troszkę jest jak nie ma admina a tak to bym jakoś załagodził to i by grało się lepiej. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: to zależy od czasu ale myślę że w tygodniu po 5-6 h a w weekend cały dzień ale to też zależy czy wyjazdu nie będę mieć Kontakt: forum Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/bo co%3F!/80.72.43.106:27022/ elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urlopowy pemeq Napisano 18 Listopada 2020 #612228 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Wszystko pięknie ładnie ale brak Steama odrazu skreśla cię z Admina, bez tego ani rusz za niedługo święta więc przeceny bedą zakup Steama i będę na tak Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 19 Listopada 2020 #612232 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Niestety na nie: - brak Steama warunek konieczny - gt też nie zachwyca Następnym razem przeczytaj wymogi a potem składają podanie. Pozdrawiam Wredzioszek. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Damian- Napisano 19 Listopada 2020 #612234 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Jak załatwisz sobie CS 1.6 na Steam to nie widać raczej żadnych przeciwwskazań. @Roy Keane Możliwe, że też miał problem z wejściem na serwer i dlatego ma słabsza aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aitler Napisano 19 Listopada 2020 #612246 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Na nie, nie spełniasz wymagań Btw coś mi się kojarzy, że dosyć często upominałem Cię za kulturę, nw jak jest obecnie, ale no :> Wredzioszek. i Gormit lowca kotow dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 19 Listopada 2020 #612262 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Na przestrzeni ostatnich tygodni zdecydowanie aktywność nie powala. Zakładam, że to przez problemy z serwerem więc to jestem w stanie usprawiedliwić, bo odkąd sytuacja się ustabilizowała, aktywność wróciła. Co do steama - zdecydowanie jest to z mojej perspektywy warunek konieczny, więc niestety bez tego nie będę skłonny akceptować podania nawet jeśli GT wróci już do normy. Na Steamie, CS 1.6 kosztuje 10$, pewnie gdzieś idzie wyłapać klucze taniej. Warto zainwestować, jeśli poświęca się tej grze więcej czasu Aitler, Gormit lowca kotow i Wredzioszek. dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 19 Listopada 2020 #612263 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi