dreamwithoutend Napisano 27 Listopada 2020 #612862 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 Nick: debowe mocne Wiek: 19 lat. Doświadczenie (w byciu adminem): Pewnego czasu miałem admina na serwerze AWP przez około 3 miesięcy do upadku serwera, potem jeszcze raz na DD2 Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/10 myślę że szybko przypomne sobie więcej z poprzednich kadencji Staż w CS-sie: Wcześniej koło 6 lat, teraz koło pół roku po przerwie Steam / NonSteam: Steam https://steamcommunity.com/id/dreamwithoutend/ Dlaczego Ty: Gram na serwerze codziennie, szczególnie w porach wieczornych, myślę że dodatkowe dobre oczy się przydadzą, staram się być aktywny na forum, dodawać nowe propozycje i informować o błędach, na serwerze gra coraz więcej ludzi co za tym idzie trzeba pilnować porządku Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Na serwer wchodzę codziennie raczej w godzinach popołudniowych czy wieczornych, staram się jak tylko mam wolny czas. Myślę że 2 godzinki na pewno Kontakt: Głównie steam podany wyżej. Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/debowe mocne/80.72.40.110:27027/ TVN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 28 Listopada 2020 #612905 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2020 Witaj. Przyjął bym na okres próbny 2tyg, +WIEK +STEAM +/- GT POPRAW TROCHĘ +/- AMX Zi3lony i dreamwithoutend dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mufaj Napisano 30 Listopada 2020 #613083 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 Też jestem za okresem próbnym 2 tyg +wiek + Steam + amx dreamwithoutend dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz2004 Napisano 30 Listopada 2020 #613110 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 Można mu dać szansę +wiek +amx +doświadczenie +/- aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TVN Napisano 30 Listopada 2020 #613111 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 W dniu 27.11.2020 o 20:12, dreamwithoutend napisał: Nick: debowe mocne Wiek: 19 lat. Doświadczenie (w byciu adminem): Pewnego czasu miałem admina na serwerze AWP przez około 3 miesięcy do upadku serwera, potem jeszcze raz na DD2 Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/10 myślę że szybko przypomne sobie więcej z poprzednich kadencji Staż w CS-sie: Wcześniej koło 6 lat, teraz koło pół roku po przerwie Steam / NonSteam: Steam https://steamcommunity.com/id/dreamwithoutend/ Dlaczego Ty: Gram na serwerze codziennie, szczególnie w porach wieczornych, myślę że dodatkowe dobre oczy się przydadzą, staram się być aktywny na forum, dodawać nowe propozycje i informować o błędach, na serwerze gra coraz więcej ludzi co za tym idzie trzeba pilnować porządku Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Na serwer wchodzę codziennie raczej w godzinach popołudniowych czy wieczornych, staram się jak tylko mam wolny czas. Myślę że 2 godzinki na pewno Kontakt: Głównie steam podany wyżej. Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/debowe mocne/80.72.40.110:27027/ Polecam, mój nick TVN gram z nim codziennie w godzinach wieczornych i naprawdę wchodzą gracze którzy ta grę utrudniają , wiec jak najbardziej przyda się taki admin ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 30 Listopada 2020 #613120 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 @dreamwithoutend zostajesz przyjęty na okres próbny na 2 tygodnie. Dane do admina podaj mi na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 30 Listopada 2020 #613121 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi