Gość Guest Napisano 29 Listopada 2015 #359901 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Naprawde to się staje żałosne, najpierw twierdzili, że miny w złym miejscu stawiam teraz gram klasą którą nie można regulaminu łamać a i tak admini dają bany np. cele mapy a czs ponad 1m, afk a 30s mineło od rozpoczęcia rundy i nawet mając dobry perk zmiana mapy a graliśmy we dwójke bez pytania propozycji od razu zmiana bo biłem admina jak leszcza( chodzi o sytuacje teraz cs_office a admin ER) nawet administratorzy dają mi ssy tylko po to żeby sobie pograć zanim mnie odbanują. Zróbcie coś z tym bo to naprawde żałosne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 29 Listopada 2015 #359905 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Zastosuj się do wzoru: Wzór: Twój nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Masz na to 24h inaczej temat poleci w kosz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Listopada 2015 #359909 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Twój nick podczas gry: Genialny Chomik Godzina, data zdarzenia: koło 20 min Mapa:office STEAM_ID / IP: Uzasadnienie:Naprawde to się staje żałosne, najpierw twierdzili, że miny w złym miejscu stawiam teraz gram klasą którą nie można regulaminu łamać a i tak admini dają bany np. cele mapy a czs ponad 1m, afk a 30s mineło od rozpoczęcia rundy i nawet mając dobry perk zmiana mapy a graliśmy we dwójke bez pytania propozycji od razu zmiana bo biłem admina jak leszcza( chodzi o sytuacje teraz cs_office a admin ER) nawet administratorzy dają mi ssy tylko po to żeby sobie pograć zanim mnie odbanują. Zróbcie coś z tym bo to naprawde żałosne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 29 Listopada 2015 #359916 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Ale o co konkretnie skarga? Za całokształt? Nie masz żadnego aktywnego bana, prócz unbana ode mnie za wrzucone ssy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 30 Listopada 2015 #359918 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Marudzi bo zmienilłem mape z office na dd2 bo nie było ludzi. po zmianie od razu wbiło 5 osób. a bana żadnego nie dostał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 30 Listopada 2015 #359941 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Odwołanie od bana" do "Skargi i problemy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 30 Listopada 2015 #359980 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Przedstaw dowód ukazujący winę Admina. Masz na to 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Listopada 2015 #360069 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Chodzi o to, ze admini robią co chca na serwerze. Czemu admin er nie zapytal sie o zmianę mapy? A mialem perk dobry to zmienił żebym go nie mial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 30 Listopada 2015 #360074 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 serwer jest dla ludzi, im więcej osób gra tym jest bardziej zywo / admin zmieniając na mapę bardziej grywalną zrobił to zapewne z opcją zapełnienia slotów... wątpie by cały serwie był przeciwko Tobie jeśli było np. 6 osób to także vote według mnie byłby bezpodstawny... trzeba zawęzić pole gry by grało się szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 30 Listopada 2015 #360095 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Sprawa COD 200 będzie wałkowana na zebraniu administracji, skargi za całokształt pomogą w tej sprawie. Dziękuje za zgłoszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 30 Listopada 2015 #360096 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi