Skocz do zawartości

SKARGA NA ADMINÓW

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Naprawde to się staje żałosne, najpierw twierdzili, że miny w złym miejscu stawiam teraz gram klasą którą nie można regulaminu łamać a i tak admini dają bany np. cele mapy a czs ponad 1m, afk a 30s mineło od rozpoczęcia rundy i nawet mając dobry perk zmiana mapy a graliśmy we dwójke bez pytania propozycji od razu zmiana bo biłem admina jak leszcza( chodzi o sytuacje teraz cs_office a admin ER) nawet administratorzy dają mi ssy tylko po to żeby sobie pograć zanim mnie odbanują. Zróbcie coś z tym bo to naprawde żałosne

Twój nick podczas gry: Genialny Chomik

Godzina, data zdarzenia: koło 20 min

Mapa:office

STEAM_ID / IP:

Uzasadnienie:Naprawde to się staje żałosne, najpierw twierdzili, że miny w złym miejscu stawiam teraz gram klasą którą nie można regulaminu łamać a i tak admini dają bany np. cele mapy a czs ponad 1m, afk a 30s mineło od rozpoczęcia rundy i nawet mając dobry perk zmiana mapy a graliśmy we dwójke bez pytania propozycji od razu zmiana bo biłem admina jak leszcza( chodzi o sytuacje teraz cs_office a admin ER) nawet administratorzy dają mi ssy tylko po to żeby sobie pograć zanim mnie odbanują. Zróbcie coś z tym bo to naprawde żałosne

serwer jest dla ludzi, im więcej osób gra tym jest bardziej zywo / admin zmieniając na mapę bardziej grywalną zrobił to zapewne z opcją zapełnienia slotów... wątpie by cały serwie był przeciwko Tobie :)

jeśli było np. 6 osób to także vote według mnie byłby bezpodstawny... trzeba zawęzić pole gry by grało się szybciej :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...