Administrator VisTeR.' Napisano 30 Listopada 2020 Administrator Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 Trochę przeciągane to wszystko było, jednak nadszedł ten moment który nie pozwala mi dłużej utrzymywać tej funkcji. Po ciężkich rozmowach z administracją, rezygnuję z rangi na której nie robiłem nic od dłuższego czasu a tak nie powinno być... Zostaję na swojej pierwszej i podstawowej funkcji osoby naprawiającej serwery w tle plus opieka nad jedynym go modem na sieci. Smutek.... No nic, na pewno będzie tylko lepiej powodzenia dla całej góry ja się oddalam w dół.... SadoS, kameleonn, LOVASSS i 13 innych dodali reakcje 4 8 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 30 Listopada 2020 Weteran MH Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 Pamiętaj że jak ktoś Cię zdenerwuje to możesz wejść na moje konto. Pozdrawiam! elo elo 350, RYBSON, Born i 5 innych dodali reakcje 2 2 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 30 Listopada 2020 Weteran MH Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi