Aitler Napisano 1 Grudnia 2020 #613209 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Nick: Aitler Wiek: 21 Doświadczenie (w byciu adminem): posiadane Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: 7 (?) Steam / NonSteam: STEAM_0:1:551334192 Dlaczego Ty: serwera już nie wywala, gt znów działa, także chciałbym wrócić Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: różnie bywa, 7-15 tygodniowo będzie robione Kontakt: ts, steam, forum Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/Aitler/80.72.43.106:27022/ elo elo 350, Don Mateuko, Wredzioszek. i 2 innych dodali reakcje 2 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Damian- Napisano 1 Grudnia 2020 #613211 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Oczywiście jestem na tak, wszystko spełnia i wcześniej dobrze wywiązywał się z tej funkcji Aitler dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 1 Grudnia 2020 #613212 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Jestem na tak Gracz widać że poprawia aktywność gt+ Były admin cod 400 Zna regulamin Dużo osób go zna Ogólnie jak chce wrócić to niech wraca był z niego admin który nie sprawiał problemu Aitler dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 1 Grudnia 2020 #613218 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Oczywiscie ze na tak wymogi spelnia roboty duzo i potrzebna pomoc Aitler dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeSVET Napisano 1 Grudnia 2020 #613226 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Wiek Ogarnięty wymogi spełnia byłeś adminem i dobrze sobie radziłeś Lubiany na serwerze Jestem Na WIelkie tak Aitler dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toksem Napisano 1 Grudnia 2020 #613234 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 No teraz cie zaskocze. Nie obchodzi mnie to, że ziejemy do siebie jakąś nienawiść. Ale co do podania jestem na wielkie TAK. Spełniasz wszystkie wymagania, byłeś juz tu adminem regulamin znasz. Więc co mogę powiedzieć powodzenia. I mam nadzieję, że sie wkoncu pogodzimy. Aitler dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 1 Grudnia 2020 #613236 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Aitler dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi