pemeq #URLOP Napisano 2 Grudnia 2020 #613332 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Nick: pemeq Wiek: 17 Link do BanID: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:508009550 CS 1.6/CS:GO: CS 1.6 Ile czasu dziennie spędzasz na forum: to zależy ostatnimi czasy coraz więcej ale zdarzają się sytuację gdzie niestety nie mogę wejść ale i tak staram się odrabiać to wieczorakami. Coś o sobie: Siema jestem pemeq dla przyjaciół Szymon jestem adminem cod 400 ale ostatnimi czasy zacząłem grać na innych serwerach naszej sieci i niestety zdarzy się sytuacja gdzie nie ma admina a jest gracz który łamie Regulamin bądz gra na cheatach i utrudnia grę innym ludzią z serwera. Doświadczenie: Support Adminem nigdy nie byłem ale jak to mówią musi być zawsze ten pierwszy raz. Dlaczego Ty: Wydaje mi się że dodatkową para rąk przyda się wszędzie gdzie tylko trzeba, lepiej więcej niż mniej, ale no ogólnie stosuje się do regulaminów, pomagam nowym graczom, i staram sie byc aktywny tak bardzo jak tylko mogę. Minimum 16 lat + Ranga funkcyjna na sieci powyżej 6 miesięcy + Mikrofon + Dyspozycyjność + Nienaganna znajomość regulaminów oraz zasad panujących na wszystkich serwerach (COD MOD, GO MOD, FFA, DD2 itp) +/- przyswajam sobie regulaminy Minimum 150 postów na forum - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 4 Grudnia 2020 #613431 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Na tak, Aktywny Kulturę trzyma Gra na tych serwerach Regulaminy niby zna Im więcej supportów tym lepiej Jedyny - to posty, ale 11 to w 3 dni można zrobić Pozdro bez! pemeq #URLOP i Aitler dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toksem Napisano 5 Grudnia 2020 #613491 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Na tak +Kultura +Aktywny +Regulamin +Przegląda forum -Posty, ale jak wspomnial @elo elo 350 można to nadrobić pemeq #URLOP i elo elo 350 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 5 Grudnia 2020 #613507 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 (edytowane) Jestem na nie: - zadko kiedy jestes na 1 serwie a co dopiero na kilku - czesto jak nawet siedzisz na spec badz jestes martwy prosisz o zbanowanie gracza innych adminow Edytowane 5 Grudnia 2020 przez Roy Keane Kropus, 007., Aitler i 3 innych dodali reakcje 1 1 1 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 7 Grudnia 2020 #613663 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 Wydaje mi się, że sprawa wygląda tak: Jest już trzech supportów (aktywnych) i oni są jedynie od CS 1.6, a przydałaby się z pewnością osoba od CS:GO. Dlatego jestem niestety na nie. pemeq #URLOP, kameleonn i ANGEL dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi