mlonas Napisano 29 Listopada 2015 #359821 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 fajnie by było jakbyście dodali powiadomienie jak ktoś da łapkę do komentarza, bo mie tu lajkujecie, a nie wiem za co, a nie chce mi się tych postów szukać. nie każdemu to potrzebne, ale niektórym się może przydać, nawet dla samej świadomości ocb. gdyby było jako opcja powiadomień to każdy mógłby sobie to wyłączyć gdyby nie chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 29 Listopada 2015 #359831 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Wchodzisz na swój profil i po lewej masz zakładkę "reputacja". Zbędne jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 29 Listopada 2015 #359834 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Koledzie chodzi o takie jakby powiadomnienie jak na FB, lepsze to niż to coś co pokazuje, że znajomi "przeglądają stronę główną" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlonas Napisano 29 Listopada 2015 Autor #359900 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Koledzie chodzi o takie jakby powiadomnienie jak na FB O to to. dobrze ująłeś Wchodzisz na swój profil i po lewej masz zakładkę "reputacja". Zbędne jak dla mnie i temat do zamknięcia, bo głównie chodziło mi o to, żeby widzieć te posty łapkowane to teraz już nie potrzeba dodania tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 29 Listopada 2015 #359903 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Bez przesady, nie kierujmy takiej atencji na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Listopada 2015 #359904 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi