Tosia Napisano 8 Grudnia 2020 #613704 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Nick na serwerze: Naćpana Wiek: 20 Znajomość AMXX (0/8): 6 Doświadczenie: Na serwerze pełniłam już funkcję admina razem z @OseRaN przez około 2 lata z przerwami. Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: TAK SID: STEAM_0:0:2686683 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561197965639094/ Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/Naćpana/91.224.117.52:27140/ Godzinki to nie problem, szybko wbije brakujące ? Kontakt: Steam, Forum, Messenger Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Fajnie byłoby wrócić na "stare śmieci", zazwyczaj gram w godzinach wieczornych/nocnych gdy rzadko są admini, a zdarzają się sytuacje, że admin jest jednak potrzebny. Z racji, że byłam już adminką na tym serwerze myślę, że jestem osobą godną zaufania i powierzenia tej funkcji ponownie. Admina straciłam z braku czasu w tamtym okresie (przeprowadzka, dorosłe życie i takie tam bzdety ?) no i komp siadł. Mam nadzieję, że moje podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone ❤️ OseRaN i TRANS4MATOR_[SKILLS]. dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 8 Grudnia 2020 #613713 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Jestem jak najbardziej na tak Wiek staż doświadczenie Była kiedyś adminem i nie było problemow Tosia i TRANS4MATOR_[SKILLS]. dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OseRaN Napisano 8 Grudnia 2020 #613722 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Jestem na tak! +steam +doswiadczenie ++++ była adminem przez 2 lata TRANS4MATOR_[SKILLS]. i Tosia dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Squb Napisano 8 Grudnia 2020 #613727 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Nick nieadekwatny do sytuacji, powinno być: Zachlana (XD) + steam + doświadczenie + zapita mordka Brać w ciemno, na tak. OseRaN i Tosia dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 8 Grudnia 2020 #613736 Administrator Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Zapraszam na STEAM. CL/ Aitler i Tosia dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 8 Grudnia 2020 #613737 Administrator Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Tosia dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi