ILoveWatchinGHent Napisano 13 Grudnia 2020 #614096 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 (edytowane) Twój nick podczas gry:Czarny Godzina, data zdarzenia:13.12.2020 16:40 Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP:STEAM_0:1:506285021 Uzasadnienie:Dużo nie mam do powiedzenia.Gram sobie na poprzedniej mapie ktoś tam wyzwał mnie od "cheaterow" i rozbawiło mnie to.Na następnej mapie po paru rundach dostałem bana za: moim zdaniem nic lecz według admina "cheatowanie"Dopisek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'Cheater' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:506285021' [AMXBans] Your IP: '79.163.151.105' [AMXBans] =============================================== Dodam że robiłem tylko sgsy więc nie jest to cheatowanie. Jak dla mnie admin nie obeznany w sprawie nie powinien banować odrazu gdy wchodzi na serwer bez dowodów. Edit: Miło mi słyszeć że jestem podejrzany o cheaty z których nie korzystałem. Skoro tak to przepraszam niestety nie wiedziałem że sgs to taki problem było mnie zbanować na tydzień z powodem nie znanie regulaminu lub robienie sgs.Znam zasade: "nie znanie regulaminu nie zwalnia cie z przestrzegania go...itd" Sam byłem zadowolony z mojego refleksu że aż tak szybko potrafię ruszać celownikiem.Do przeskoku jeszcze mi daleko. Edytowane 13 Grudnia 2020 przez ILoveWatchinGHent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 13 Grudnia 2020 #614099 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 http://ehltv.hltv.org.pl/srv23580/HLTV-2012131636-de_dust2.dem.zip Perma nie wyrwałeś za sgsy, za które swoją drogą poleciałbyś na około tydzień jak na innych naszych serwerach. Zalatujesz mi aimem . Interesują mnie Twoje strzały wraz z celownikiem w czasach: 1:35 1:59 2:26 3:32 3:49 4:46 - tu na samym końcu akcji nawet widać pośmiertny przeskok na model Obczajcie fioletowi, w razie czego rozpiszę kolejne demko. ILoveWatchinGHent dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 14 Grudnia 2020 #614160 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 1.35 + 2.26 + 3.32 + 3.46 + 4.46 + ILoveWatchinGHent i Born dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 14 Grudnia 2020 #614161 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl ILoveWatchinGHent dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi