Pokeleos Napisano 29 Listopada 2015 #359710 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 - biegłe posługiwanie się ortografią, stylistyką, gramatyką j.polskiego, + [Wyjątek telefon] - konstruktywne i zwięzłe budowanie zdań wedle zasad stylistyki, +/- Myślę że umiem dość dobrze. - aktywny, minimum godzina dziennie na forum, + A to nawet 2 - minimum 24h spędzone na forum, Nabijam no niestety - - wymagana wiedza ogólna + Przepraszam Edytuje bo kolor czerwony Wiek: Krystian Staż na forum: Około 4/5 dni Niestety Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Szybkie dobranie znajomości co mnie bardzo cieszy Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: Uważam że tak będzie 8/10 Czas jaki poświęcisz na zaglądanie na forum i FanPage'a: Na FanPage nie chcę rekrutować. Na Forum staram się być cochwile we wolny czas Jaki dział forum chcesz redagować(zmiany personalne,konkursy, itp.): Konkursy oraz zmiany. Co nowego wprowadzisz na FanPage'a: Nie chcę rekrutować na RFP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 29 Listopada 2015 #359714 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Składasz podanie na Redaktora, a bierzesz wzór na Redaktora FP :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 29 Listopada 2015 #359715 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Redakcja " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi