DiaBlO131 Napisano 18 Grudnia 2020 #614660 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Wzór podania: Nick na serwerze: _Dil3r3qQ_ / DiaBlO131 Wiek: 17 Znajomość AMXX (0/8): 5 Doświadczenie: 3 miesiące na innej sieci Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: tak posiadam SID:6582 STEAM_0:1:569342150 17 09:31 65 0 Link do profilu na STEAM:https://steamcommunity.com/profiles/76561199098950029/ Link do profilu na Game Tracker:https://cache.gametracker.com/player/_Dil3r3qQ_/91.224.117.52:27140/?fbclid=IwAR2GEVjQKsF216ybdlFwunKvRZroCVc8-ElGBRPQhP1xjVA-LOyO-qrAbcA Kontakt: Facebook albo discord Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: przesiaduje sporo czasu na serwerze i często widzę cheaterow a nie ma administracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[HardTOkhill]Sebaa Napisano 18 Grudnia 2020 #614663 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 wiek na + znajomośc AMXX też na +, poza tym sie nauczy. doświadczenie jako tako ale jest + steam + pomocny, dobry gracz + gra o takich godzinach gdzie nie ma adminów + neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 18 Grudnia 2020 #614686 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Wiek jest na plus Steama posiadasz Amx jest okej Doświadczenie jakieś masz Na serwerze widuje cię często,zgłaszasz udzielasz się Ale jedynym i najważniejszym minusem u cb jest twoja kultura a raczej jej brak. Ile miałeś już banów za obrazę słownictwo kulturę bo nie jestem tego w stanie zliczyć. Jedno cię teraz ratuje iż był reset bansa i startujesz powiedzmy z czystym kontem ale większość graczy wie jaki byłeś i jaki jesteś niech ktoś tylko cię zabije z Zeusa bądź z kosy odrazy lecisz z wyzwiskami chodź widzę że i tak się ciut ogarnęłes do tego co było kiedyś jeśli byłbyś wstanie zapanować na swoją kultura i emocjami jestem w stanie da ci szansę słońcu każdy na nią zasługuje nawet ktoś taki jak ty. Największy bot na serwerze Jestem za okresem próbnym powiedzmy tygodnia czasu jeśli w tym czasie nie będzie na cb skarg to można było by ci zaufać i dać admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiaBlO131 Napisano 18 Grudnia 2020 Autor #614688 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 13 minut temu, kameleonn napisał: Wiek jest na plus Steama posiadasz Amx jest okej Doświadczenie jakieś masz Na serwerze widuje cię często,zgłaszasz udzielasz się Ale jedynym i najważniejszym minusem u cb jest twoja kultura a raczej jej brak. Ile miałeś już banów za obrazę słownictwo kulturę bo nie jestem tego w stanie zliczyć. Jedno cię teraz ratuje iż był reset bansa i startujesz powiedzmy z czystym kontem ale większość graczy wie jaki byłeś i jaki jesteś niech ktoś tylko cię zabije z Zeusa bądź z kosy odrazy lecisz z wyzwiskami chodź widzę że i tak się ciut ogarnęłes do tego co było kiedyś jeśli byłbyś wstanie zapanować na swoją kultura i emocjami jestem w stanie da ci szansę słońcu każdy na nią zasługuje nawet ktoś taki jak ty. Największy bot na serwerze Jestem za okresem próbnym powiedzmy tygodnia czasu jeśli w tym czasie nie będzie na cb skarg to można było by ci zaufać i dać admina ale to dla żartów z tymi których bardziej znam na przykład ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
02414 Napisano 18 Grudnia 2020 #614692 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 32 minuty temu, DiaBlO131 napisał: ale to dla żartów z tymi których bardziej znam na przykład ciebie Jestem tego samego zdania co kameleon popraw jeszcze kulture +steam +wiek +amx -kultura (nie ważne do kogo czy osób które znasz bardziej jednak admin powinien jakiś poziom trzymać a nie co chwile lecieć) -ten czas w którym grasz gdzie podobno adminów nie ma z czego w ostatnim tygodniu byłeś 2 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GAZDI Napisano 18 Grudnia 2020 #614698 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Jestem za okresem próbnym +wiek +steam +amx +doswiadczenie +/- GT, za wcześniejszy czas, bo cie teraz rzadko widuje, ale nie patrząc na te ostatnie dni to jest git --- kultura, byłbym na tak, ale jak będziesz nadal się tak wyzywał i cisnął nawet po rodzicach graczom, a nawet adminom (w tym mnie) to będę na NIE, ale jak narazie jestem za okresem próbnym, bo da się tą kulturke ogarnąć troszkę --- odnosząc się do tego co odpowiedziałeś kameleonowi to wszystkich traktować tak samo to nie jest jakaś ruletka, że jak ktoś nie zasługuje na szacunek, to możesz gnoić go jak chcesz, a jako admin powinieneś dawać przykład, a nie wyzywać się z kimś publicznie dla żartów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinkaa_ Napisano 21 Grudnia 2020 #614885 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 Jestem na Tak (Okres próbny) +Wiek +Jesteś lubiany na serwerze -GT +Steam -Często zdarza ci sie rzucić jakąś ku***ą +amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlayHard Napisano 22 Grudnia 2020 #614972 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Jestem za okresem próbnym +wiek +steam --gt +amx -kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 22 Grudnia 2020 #614974 Administrator Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Jak poprawisz to GT to napisz podanie jeszcze raz. 2 dni na 7 gry mnie nie przekonuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 22 Grudnia 2020 #614975 Administrator Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi