LogMagBan Napisano 19 Grudnia 2020 #614727 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2020 Nick:B!@CK *.* Wiek:23 Doświadczenie (w byciu adminem):Cześć mialem admina przez 2 lata na serwie 4001 cod na seriwe c*-*******ie jak i opiekuna serwera Znajomość AMXX (W skali 1-10):10 Staż w CS-sie: bardzo dlugi gram jakies 6 -7 lat Steam / NonSteam:non steam ale zeby miec steam to nie problem Dlaczego Ty: Czesc odpowiadajac na pytanie czemu ja ? hymm wydaje mi sie ze serwer potrzebuje admina bo jest tu niby duzo adminow a tak naprawde z 2 gra tak co dziennie , siedze na serwie sporo czasu codzienie po 3-4 h odpalow jak bylo tak jest i bedzie a wiecej osob w administracji to ulatwi gracza gre , wydaje mi sie ze administracja mnie zna nie mam zadnych skarg ani ostrzezen nie obrazam nikogo na serwie wydaje mi sie ze jestem normalnym graczem , a czy mnie ktos lubi na seriwe czy nie to nie wiem nie ktorzy pewnie tak nie ktorzy nie . nie raz adminowi pomoeglem w zlapaniu odpałów np mufajowi i moze to posiwadczyc . ma sie oko admina po starzu Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4 h dziennie Kontakt:- Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/B!%40CK *.*/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mufaj Napisano 19 Grudnia 2020 #614728 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2020 Jestem za okresem próbnym 2 tyg +staż +gt +amx -steam +dużo mi pomaga jak jest full serwer a jestem sam A zawsze dodatkowe ręce do pomocy się przydadzą bo tylko ja i gold aktywni jesteśmy LogMagBan dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 19 Grudnia 2020 #614740 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2020 Cześć + WIEK + WIDUJE NA SERWERZE + AMX + GT Powodzenia jestem za okresem próbnym LogMagBan dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 22 Grudnia 2020 Donator Premium Programista #614995 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Dane do admina podaj mi na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 22 Grudnia 2020 Donator Premium Programista #614996 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi