NaXa Napisano 21 Grudnia 2020 #614914 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 (edytowane) Nick: NaXa Wiek: 23 Doświadczenie (w byciu adminem): Panel amx w 100% znany byłem adminem na innych serwerach Only dd2 Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 Staż w CS-sie: 5lat Steam / NonSteam: NonSteam (wkrótce Steam) Dlaczego Ty: Ponieważ dzisiejsza rozgrywka psuje atmosferę gry. Brak admina. Mam doświadczenie w tym co robię i bardzo lubię pomagać innym graczom :p Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 6-8h Kontakt: Facebook/ Gadu-Gadu / Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/NaXa/80.72.40.110:27027/ Edytowane 21 Grudnia 2020 przez NaXa GoldNM dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mufaj Napisano 21 Grudnia 2020 #614920 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 na ten moment jestem na nie poczekajmy na rozpatrzenie niższych podań krótko widzę na serwerze +wiek +amx (10 zobaczymy) steam -/+ brak admina jestem codziennie parę godzin i raczej jestem zadania daj się bradziej pozać innym Furysei dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoldNM Napisano 21 Grudnia 2020 #614929 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 (edytowane) Na razie jestem na nie. +Wiek +AMX -non steam +/- gt Grasz na serwerze od 2 dni, pograj trochę dużej, daj się innym poznać. W dodatku w wymogach na admina jest napisane " Minimum 30h przegrane na serwerze;" a ty masz niespełna 8h w dodatku nabite w 2 dni. W dodatku gracz ma bana więc nie przyda mu się admin http://aquax1994.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=956 @WolfIDraV Edytowane 22 Grudnia 2020 przez GoldNM Furysei dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berrserk Napisano 22 Grudnia 2020 #614936 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 nie znam cie jestem na nie - aktywnosc - steam +/- z amx idk na jakim serwie byles +kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 22 Grudnia 2020 #614952 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi