Don Mateuko Napisano 22 Grudnia 2020 #614983 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Witam Was po raz kolejny w tej rzadkiej, lecz myślę, że ciekawej serii. Dzisiaj przez ognisko skakał @Malu, jak myślicie udało mu się przeskoczyć czy jednak wpadł do ognia aż miło? Oceńcie to sami! 1. Co sądzisz o @Malu? Bardzo pozytywny dzik. Dobra morda, jeden z nielicznych Ślązaków których znam i których lubię. Robert biceps, obrońca uciemiężonych z MH i niszczyciel aquaxa. Dobry chłopak. Dzik. 2. Do czego mógłbyś/mogłabyś go porównać? Do Najmana ale nie klepie jak żubrówka po pierwszym. Ewidentnie do Hulka. Do dzika. Do czegokolwiek co jest w stanie zabić jednym ciosem. Do sztangi. 3. Co odróżnia go od innych użytkowników? Bicek większy od mojej głowy. Powaga. za******e uszy na których można fruwać. No dobra i wielki jeszcze jest. Łapa. Robi zdjęcia konia. 4. Czy dobrze wykonuje swoje obowiązki jako Administrator Forum? Nie powiem, tajemnica służbowa. Pewnie, że raczej chyba tak. Jest pi********m leniem, więc nie. Si. Jeszcze jak, zawsze należycie. 5. Jaka była Twoja pierwsza myśl, gdy go poznałeś/aś? O k***a, kto to? XD Żadna, nawet jak się spotkaliśmy na żywo to nie byłem specjalnie zaskoczony. Był miły dla mnie online jak i na żywo. Strach, bo był taki potężny. Nie pamiętam dobrze najebany byłem. Wcale nie taki diabeł straszny. 6. Jaka jest jego największa wada? Nie znam żadnej wady. Słaby trener przez niego @aureox przejebał swój debiut. Pozwala obcym kotom sikać na tylna kanapę. Brak zalet. To, że słucha Eminema 24/7, też lubię jego piosenki, ale Malu czasem przesadza. 7. Jaka jest jego największa zaleta? Ma zajebistego kebsa na rokietnicy. W upalne dni jego uszy służą jako dobry wentylator. Ogarnia o co kaman. Brak wad. Człowiek sukcesu i mięśni 8. Jeśli miałby być postacią z gry to jaką byłby według Ciebie? Spejson. Wojem z Metina KOMBAJN z GTA SA Master Chief z HALO. Czarny ork z doliny Seungryong. 9. Co najbardziej Cię w nim denerwuje? Bajo jajo Chyba nic. Nic, nie miałem jeszcze przypadku, że Malu mnie jakoś zdenerwował. Że jeszcze nie stoczył pojedynku z aquaxem. W sumie to nic XD. 10. Opisz go jednym słowem. Janusz Uszaty. Dzik. Dzik. Dzik. Dziękuję Wszystkim, którzy odpowiedzieli na pytanka i zechcieli się podzielić z Nami delikatną opinią o @Malu. Zapraszam w przyszłości do kolejnego rzutu! Max, Malu i elo elo 350 dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 22 Grudnia 2020 #615002 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 To nieźle tam o uszach Malu jest Kox praca pozdro Don Mateuko dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 22 Grudnia 2020 #615003 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Niby kilka przeciwności, ale wszystko się zgadza ? Uszaty ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi