elo elo 350 Napisano 26 Grudnia 2020 #615261 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 Imię: Patryk Wiek: w kwietniu 20 Staż na forum: ponad 3 lata Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Byłem w redakcji. robiłem dużo, staż mam spory (Odszedłem przez taką jedną sytuację #kmwtw) Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: 8/10 Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: Siedzę na forum 48/7 więc cały czas, chyba, że coś wypadnie :p Napisz coś o sobie: Jestem Patryczek, pochodzę z Rzeszowa, uwielbiam grać na pc, jestem fanem Czerwonych Diabłów! Chcę pomóc coś ogarniać w redakcji, może bardziej odżyje i będzie lepiej Chcę flagę przy nicku Jak nie, to Lolek do bana xD Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie): https://multi-head.pl/topic/109078-wywiad-z-tatą-ts3-czyli-wywiad-z-bene/ Pisałem go jakiś czas temu, ale nie jest zły, żebym go nie dał Molly i ANGEL dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 26 Grudnia 2020 #615266 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 głównym powodem na którym jestem na tak to ten że jest mało redaktorów a elo elo 350 pełnił funkcje redaktora i sprawował się całkiem dobrze więc każda para rąk się przyda do pomocy w redakcji by ją trochę rozruszać bo aktualnie z tego co się orientuje jest chyba jeden redaktor(pozdrawiam) więc no każde ręce do pomocy się przydadzą JESTEM NA TAK "ja 2 godziny robię w pół godziny"- ten tekst kiedyś padł od gracza o nicku elo elo 350 i myślę że to się sprawdzi hah elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi